Kérastase hairclinic

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid… 

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.

Met het ritueel dat u kiest, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek in ons kapsalon onze Kérastase-rituelen, en maak een afspraak!


De 3 protocollen voor hoofdhuidverzorging

  • Protocol voor verwijdering van roos

"Helpt bij het verwijderen van droge en vette roosschilvers - Reinigt de hoofdhuid - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere hoofdhuid - Het haar wordt zacht, gewichtloos en stralend "

  • Protocol voor een gekalmeerde hoofdhuid

Verlicht hoofdhuidongemakken, zoals roodheid, jeuk en tintelingen - Verwijderd onzuiverheden van de hoofdhuid - Verlicht, verfrist en hydrateert de hoofdhuid - Het haar voelt weer vitaal, licht en soepel aan

  • Protocol tegen haarverlies

Stopt voortijdige veroudering van de haarfollikel - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere kwaliteit van de hoofdhuid - Regenereert het haarmetabolisme - Zorgt voor textuur, voor direct vol haar met volume.

In ons kapsalon kan u ook de Kérastaseproducten voor thuisgebruik aanschaffen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x