Kérastase hairwellness

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid… 

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.

Met het Kérastase hairwellnessritueel dat u kiest, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek onze Kérastase-rituelen, en maak een afspraak!

Spécifique: protocol voor hoofdhuidverzorging

We hebben onze historisch geavanceerde hoofdhuidkennis geperfectioneerd en omgezet in op spa's geïnspireerde salonprotocollen door deze verzorgende serie Kérastase hairwellness te maken die is ontworpen om zich te richten op 3 belangrijke hoofdhuidproblemen: het elimineren van roos, verlichting van de hoofdhuidgevoeligheid, preventie van haaruitval en olieachtige hoofdhuidontgifting. Elke unieke verzorging wordt in 3 stappen behandeld, inclusief de micro-gerichte toepassing van de Kérastase hoofdhuidkuren met behulp van de Micronizer voor een ongeëvenaarde werkzaamheid. De combinatie van deze zachte gebaren, nauwkeurige toepassingen en zeer goed presterende producten door de zorgzame handen van onze deskundige kapper zorgt voor een gezonde hoofdhuid en duurzame resultaten.


Chronologiste: Regeneration

Chronologiste is de ultieme verwennerij voor het haar en werkt als een wondermiddel om futloos haar te reinigen en nieuw leven in te blazen. Het bevat de kenmerkende mimetische kaviaarparels die vlak voor het aanbrengen door het masker worden gemengd. Met dit product wordt de hoofdhuid geregenereerd en gekalmeerd en voelt het haar sterk, veerkrachtig en hersteld aan. Uw lokken zijn zijdezacht en stralen met vernieuwd volume.


Ontgiften van het haar: Het Anti-Vervuiling Ritueel

De verzorging van de hoofdhuid laat nog te vaak te wensen over, terwijl het de oorzaak is van veel haarproblemen, zoals vet haar, haaruitval, roos en jeuk. De vervuilde omgeving waarin we leven maakt het nog erger. Het ontgiften is gebaseerd op een kenmerkende dubbele werking. Het bevat diep reinigend Masquargil op klei basis en sonische reiniging met de Clarisonic-hoofdhuidborstel die is ontworpen voor deze exclusieve Kérastase behandeling. De finishing touch: een massage met Masque Appaisant, een vernieuwende gelcrème die is ontworpen om de hoofdhuid en de haarkwaliteit te verbeteren. Bekijk ook nog even de Kérasta hairclinic pagina.

Reserveer vandaag nog jouw Kérastase hairwellness in ons kapsalon of bekijk ook even de Kérastase hairclinic.


  Ga terug

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x