Beauty Party at Home

"Vitala brengt beauty & wellness naar je thuis! Onze ervaren schoonheidsspecialistes komen bij je langs en creëren een ultiem zen-momentje voor jou en je vriendinnen in je woonkamer, tuin of home-office."

Beauty Party at Home

BEAUTY & WELLNESS AAN HUIS

Met een wereld in quarantaine, staan je schoonheidsrituelen en sociale contacten op een laag pitje. Toch is het belangrijk om jezelf samen met jouw vriendinnen af en toe te trakteren op een ontspannende gelaatsverzorging, manicure of massage! 

Vitala uit Leuven brengt met Beauty Party at Home het schoonheidsinstituut naar je thuis en zorgt voor ontspannende schoonheidsbehandelingen, luxueuze wellnessformules en beautyproducten van de hoogste kwaliteit. En dat in het comfort van je eigen, vertrouwde omgeving!

Beauty Party at Home

Beauty Party at Home

Beauty Party at Home

Wil je een fijn moment organiseren met vriendinnen, collega's, ... een vrijgezellendag, moederdag, enz. dan hebben we voor jullie een prachtig kader gevonden in het Leuvense, een verborgen parel in een prachtig domein.  Hier kunnen jullie relaxen, een frisse duik nemen in het zwembad, lekker bijpraten op de mooie ligbedden, samen van een fijne lunch met bubbels of van een afternoon tea genieten in het stijlvolle pool house. 

En last but not least zorgen wij tussendoor voor zalige verwenmomenten met een deugddoende massage, verzorgingen naar keuze ...kortom hier zullen jullie een onvergetelijke dag beleven die zal thuishoren in de kast met prachtige herinneringen.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@vitala.be of bel ons eventjes 0475544418.


Vitala Beauty Party at Home, beauty & wellness in het comfort van je eigen woning

Met ruim 20 jaar ervaring in de beautybranche en 8 deskundige schoonheidsspecialistes, is schoonheidsinstituut Vitala een gevestigde waarde in Leuven. Om je te verzekeren van een ontspannende en correcte behandeling bij jou thuis, zetten we nog een paar praktische zaken op een rijtje.

>> Tarieven | Voor onze behandelingen aan huis gelden dezelfde tarieven zoals vermeld op onze website. Daarbovenop rekenen we een verplaatsingsvergoeding aan van 1,5 euro per kilometer op ons traject van en naar de klant.

>> Bereikbaarheid | Als schoonheidsinstituut van Leuvense bodem starten we ons beauty at home aanbod voorlopig lokaal. Een schoonheidsspecialiste aan huis? Vitala werkt binnen een straal van 10 km rond Leuven!

>> Veiligheid | Ook in je vertrouwde woonkamer of home office gaat Vitala voor een safety first aanpak en leven we de veiligheids-, verzekerings- en hygiënemaatregelen strikt na.    

>> Topproducten | Een effectieve behandeling start met producten van de hoogste kwaliteit. Vitala werkt uitsluitend met topproducten die we ook aanbieden aan huis, mooi verpakt en 100% afgestemd op je huid- of haartype. Een luxe cadeau voor jezelf!

Wellness & beauty aan huis in Leuven? Bel +32 475 54 44 18, mail naar info@vitala.be of boek je Beauty Party at Home. Tot binnenkort!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x