Carita Paris Gelaatsbehandelingen

CARITA LES GRANDS SOINS

Deze Carita Paris Gelaatsbehandelingen zijn ultieme belichaming van de Carita-beleving met de Méthode 14. Een unieke, diepe massage in 14 bewegingen en 4 stappen die een voortdurende stroom van sensaties opwekt omdat de kracht en de opeenvolging van de bewegingen met metronomische precisie vastgelegd zijn. De manuele bewegingen van onze specialisten voelen aan als een golf die bij het huidoppervlak begint, daarna dieper in het weefsel doordringt en naar het oppervlak terugkeert om de Carita teint te onthullen.

Twee mogelijkheden voor een Grand Soins:

 • Les grand soins, is een volledige behandeling met aangepaste Carita Paris cosmetica en apparaat.
  Duur 120 min. Prijs €195.00 tot €210.00

 • Les grand soins manuels, is een manuele, zeer complete behandeling met aangepaste Carita Paris cosmetica, zonder apparaat.
  Duur 75min Prijs €120.00


LES EXTRAITS

Deze complete gezichtsbehandeling met aangepaste Carita Paris cosmetica gebaseerd op doelgerichte instant verzorging met natuurlijke en zeer actieve stoffen en extracten als doel te focussen op de noden van de huid zonder ook maar enigszins afbreuk te doen aan de genotservaring… een combinatie van complete verzorging en ontspannende gezichtsmassage.

Deze behandeling verloopt sneller bij gebruik van het Cinetic-toestel.

Duur 75min. Prijs €120.00

LES CIBLES

Gerichte opvolgbehandelingen met Carita apparaat

Geconcentreerde efficiëntie om aan een specifieke behoefte tegemoet te komen of de specifieke zones te behandelen met behulp van zeer gerichte bewegingen en het Carita Cinetic-apparaat. Aanbevolen in een kuur van 5 behandeling 1x week.

Duur 45 min Prijs €80.00 per behandeling.
 

LES COLLECTIONS

Een combinatie van een Grand soins, gevolgd door een reeks opvolgbehandelingen.

Duur eerste behandeling 120min. + 4 x opvolgende behandelingen van 75min.

Gepersonaliseerde behandelingskuur: we beginnen met een eerste behandeling met de Cinetic™ Lift Expert, gevolgd door vier uur gerichte behandeling met extracten tijdens vier volgende weken, onder leiding van onze schoonheidsspecialisten. Zij zorgen voor een perfect gepersonaliseerde transformatie die zich in de loop van de sessies voltrekt en daarna voortduurt.

De ultieme belichaming van de Carita-beleving met de Méthode 14. Een unieke, diepe massage in 14 bewegingen en 4 stappen die een voortdurende stroom van sensaties opwekt omdat de kracht en de opeenvolging van de bewegingen met metronomische precisie vastgelegd zijn. De manuele bewegingen van onze specialisten voelen aan als een golf die bij het huidoppervlak begint, daarna dieper in het weefsel doordringt en naar het oppervlak terugkeert om de Carita teint te onthullen.

 • LES EXTRAITS (75 min) (Extracten)
  Deze extracten hebben als doel te focussen op één enkel effect zonder ook maar enigszins afbreuk te doen aan de genotservaring.
  Deze behandeling verloopt sneller bij gebruik van het Cinetic-toestel.

 • LES CIBLES (45 min) (Gerichte behandelingen met carita toestel)
  Geconcentreerde efficiëntie om aan een specifieke behoefte tegemoet te komen of een specifieke zone te behandelen met behulp van zeer gerichte bewegingen. Gerichte Carita behandeling met Cinetic-apparaat.Reserveer nu

Carita Paris Gelaatsbehandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x