Carita producten

De perfecte balans tussen praktisch inzicht, uitmuntendheid in productontwikkeling en precisie-instrumenten.

Laat uw natuurlijke schoonheid stralen met de producten van Carita. Het avontuur van Carita begon in 1945 in Maison de Beauté op Faubourg Saint- Honoré in Parijs. De Carita zussen Rosy en Maria ontdekten de "total beauty" van de mens en begonnen te praten en te werken aan één wens: Onthullen van de schoonheid van elke vrouw door behandelingen, specifiek gemaakt voor elk type vrouw. De producten van Carita worden gedreven door uitzonderlijke en uitmuntende ingrediënten. Achter alle producten staat is één ding centraal: Werk met het zeldzame. De producten zijn ontworpen, gecreëerd en getest op de drie pijlers:

  • Kennis 
  • Uitzonderlijke kwaliteit 
  • Uitmuntendheid

De charme van elke vrouw wordt hierdoor volledig onthuld.


Carita producten bij uw Vitala Instituut

Vitala heeft een uitgebreid assortiment Carita Paris producten. Of u nu op zoek bent naar een luxe crème die uw natuurlijke schoonheid zal ondersteunen of een doelgerichte emulsie die een of andere schoonheidskwaaltje zal aanpakken voor hem, haar of zowel voor vrouwen als mannen...u vindt het bij ons! Wandel even Vitala binnen of maak een afspraak voor een huidanalyse en een uitgebreide verzorging en/of advies. Neem ook een kijkje op volgende pagina voor onze Carita behandelingen.

Carita

Wl je graag thuisbehandeling doen met de beste producten van Carita Paris, dan kan je bij ons het My C.L.E. toestel aanschaffen.

WAT IS MY C.L.E. ?

MY C.L.E. is het eerste schoonheidsapparaat van Carita geïnspireerd op de professionele expertise om uw routineschoonheid thuis te versterken.

GEZICHT

  • Het systeem is uitgedacht en ontworpen om te beantwoorden aan uw huidbehoeften via 4 schoonheidsprogramma's: stevigheid, homogeniteit van de tint, huidtextuur en vitaliteit.
  • 4 minuten volstaan: de belofte van een onuitgegeven ervaring met onmiddellijk zichtbare resultaten.

LICHAAM

  • My C.L.E. past zich ook aan de lichaamszones aan en kan vanaf nu worden gebruikt in drie nieuwe routines voor zichtbare resultaten na vier weken gebruik.  
  • Een dagelijks programma van 5 à 10 minuten voor een gladde en veerkrachtige huid die elke dag wat veerkrachtiger wordt.

ESSENTIEEL BIJ My C.L.E.

  • 2 energieën: elektrische microstromen en lichttherapie
  • Een schoonheidsapparaat aanbevolen door onze professionele Carita beauty-experten.
  • 2 jaar garantie 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x