Carita Paris Beautique

Vitala heeft gekozen voor een uniek luxe concept Carita, vooral gespecialiseerd in anti-ageing. Een Carita-behandeling is in eerste instantie tijd maken voor uzelf en genieten van een gepersonaliseerde aanpak die de werking van het product versterkt.

Wie de wereld van Vitala binnenstapt, gelooft in de combinatie van extreme resultaten en ongeëvenaard comfort. Een perfect evenwicht tussen manuele vaardigheid, streng gecontroleerde formules en zeer doeltreffende apparaten. Carita bouwt op deze drie domeinen verder aan zijn expertise om de grenzen van cosmetica te verleggen om nog betere, duurzamere schoonheidsresultaten te garanderen die zichtbaar en voelbaar zijn.

Ontdek hier het volledige gamma van ons Carita Paris Beautique

Carita Paris BeautiqueCarita ParisCarita Paris
Over CaritaCarita Paris gelaatsbehandelingenCarita behandelingsmenuCarita producten
Carita Paris Beautique in Vitala instituut biedt u 3 schoonheidsspecialisten die de geavanceerde opleiding van Carita Paris genoten en succesvol afwerkten om u nog exclusiever te kunnen verzorgen. Omdat u de beste verzorging verdient!Na een grondige huidanalyse maken wij samen met u de keuze over de intensiteit en de duur van de behandeling, uit het Carita menu...
De perfecte balans tussen praktisch inzicht, uitmuntendheid in productontwikkeling en precisie-instrumenten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x