Decléor

Decléor gelaatsverzorging, ideaal om de nacht in te gaan en met een uitgeruste en gezonde huid op te staan.

Decléor

Het merk Decléor werd gecreëerd door twee schoonheidsspecialistes en aromatherapeuten: Caroline Colliard en Solange Dessimoulie, een arts, Dr. Jean-Jacques Legrand, en een bedrijfsmanager, de heer André Benet. Toen het werd gemaakt, heette het Cléor, in verwijzing naar La Clé en Or, dat de Tempel van Schoonheid opende. Het draagt de naam Decléor 10 jaar na zijn oprichting.

Decléor

Het merk is gespecialiseerd in aromatische rituelen die worden toegepast in instituten en spa’s. Zo voelt Decléor zich thuis in uw Vitala instituut waar u als het ware onderdompelt wordt in aromatherapie in een wereld vol luxe en ontspanning.

Decléor heeft een sterke relatie met de natuur die haar oorsprong vindt in de wijsheid van de oudheid en de kennis van de traditionele farmacie.De gebruikte etherische (vluchtige) olie is de essentie van de plant en heeft wel 100 keer zoveel werkzame bestanddelen als een aromatische plant. Ze zijn hyperactief en  bijzonder krachtig.

 • Decléor gebruikt noch conserveermiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen, noch minerale oliën zoals paraffine die de huid afsluiten.
 • De Decléor productlijnen zijn 100 % zuiver en 100 % natuurlijk. 
 • De producten worden niet op dieren getest, de verpakkingen zijn recycleerbaar.
 • Icoontjes/labels voorzien van BIO, PET-free, RECYCLE

Een behandeling van Decléor begint met een huidanalyse om te bepalen wat de huid nodig heeft en om de juiste verzorgingsprogramma’s voor te stellen. Deze gegevens worden op de persoonlijke klantenkaart genoteerd en bijgehouden.


Decléor facial

U kunt kiezen uit 3 soorten gelaatsverzorgingen.

 • Decléor Basic bestaat uit een diepe reiniging gevolgd door een peeling, daarna een masker en om te eindigen een dagcrème (uitsluitend voor studenten, tot 21 jaar!)
  • Duur behandeling 35 minuten   €69
 • Decléor Completebestaat uit een diepe reiniging gevolgd door een peeling, extracties zwarte puntjes, een gelaatsmassage en na het masker een dagcrème.  
  • Duur behandeling 60 minuten €96  of 75 minuten   €109
 • Decléor Deluxebestaat uit een diepe reiniging gevolgd door een peeling, extracties zwarte puntjes, een gelaat-rug-nekmassage en om de huid extra te verzorgen een dubbel masker en tot slot een dagcrème .  
  • Duur behandeling duurt 90 minuten   €129

De behandelingen en de producten worden op de actuele huidconditie afgestemd waardoor deze zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn.

Nieuwe in het gamma van Decléor Aromessence , verkrijgbaar in ons instituut

Decléor


Interesse in de haut de gamme behandelingen van Carita Paris, neem dan hier een kijkje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x