Red & Blue Lichttherapie

Intense Red & Blue

Voor de lichttherapie werken wij met het Intense Red & Blue toestel van Reneve dat LED-licht als bron gebruikt. De Red & Blue lichttherapie combineert rood met blauw licht en is de ideale aanvulling op uw gelaatsverzorging.

Beide kleuren hebben hun unieke eigenschappen:

  • Intense Rood dringt tot 6 mm in de huid, stimuleert de collageenproductie, vermindert de aanmaak van melanine. Kortom: Intense Rood heeft een spectaculair anti-aging effect. 
  • Het Intense Blauw licht werkt zeer ontspannend en wordt veel gebruikt bij burnout en jetlags.

 

Een hulpmiddel voor elke huidconditie

LED of fotodynamische therapie is goed voor de huid. Afhankelijk van de golflengte kan zowel op hydratatie, collageenaanmaak en rimpelvermindering worden gewerkt, als op wondheling en het doden van bacteriën die acné veroorzaken. Het toestel wordt ingesteld afhankelijk van je huidconditie.

 

Red & Blue en cosmetica - de ideale combinatie ...

In functie van ieder huidprobleem worden de juiste hoog geconcentreerde producten gebruikt in combinatie met Intense Red & Blue LED lichttherapie. Een volledige gelaatsverzorging waar de Intense Red & Blue lichttherapie wordt ingezet tijdens het masker zodat deze optimaal door de huid wordt opgenomen.

De Intense Red & Blue lichttherapie is optioneel ook toe te passen bij alle andere gelaatsverzorgingen. Dit maakt van elke klassieke gelaatsverzorging een "Intense" gelaatsverzorging met uitzonderlijke resultaten. Intense Red & Blue is de oplossing voor elk huidtype én voor elke leeftijdscategorie. De Intense Red & Blue LED therapie brengt huid én geest in optimale conditie.

Er worden ongeveer 10 behandelingen aanbevolen, 1 à 2 maal per week. Het resultaat van de kuur zet zich tot 3 maanden later voort.

Prijs

Eenmalige Red & Blue behandeling € 30,-
Red & Blue bij een gelaatsverzorging € 20,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x