Instituut

Vitala beauty & wellness instituut, waar u van alle beste zorgen kan genieten.

Meer dan 20 jaar jaar geleden begonnen in hartje Leuven is Vitala vandaag een toonaangevend instituut/ schoonheidssalon voor huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing , gespecialiseerd in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (vetreductie: liposuctie door middel van cavitatie), Alma Beauty Remove diode laser voor permanente laser ontharing, Biolifting-anti-aging (Semperbeauty), Endermologie (anti cellulite), Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie (Oxygeneo dermo-peel), Led-Lichttherapie (Red & Blue), RF Regen TriPolar, Universal Contour Wrap, Cryolipolyse, Kyalin, schoonheidsbehandelingen van Carita Paris en Decléor, het proteinedieet … kortom het body- en beautycentrum voor u!

Wij aanvaarden ook vouchers van Bongo meer info op www.bongo.be

Lichaam

"Het is niet om 'de eeuwige jeugd' te doen. Waar het wel om te doen is dat is een verzorgde huid die iets van haar jeugdigheid bewaart."

Gelaat

"Wanneer een gelaat met producten van hoogste kwaliteit verzorgd wordt, straalt het dat ook uit."

Handen & voeten

"Schoonheid die van binnen komt, is subliem. Wanneer ze van buiten een handje geholpen wordt, is ze ronduit betoverend."

Ontharen

"Met de huid is het zoals met de mens: goed behandeld, gekoesterd en verzorgd, toont zij zich graag van haar beste kant."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x