Kapper Keerbergen

Op zoek naar een kapper in de buurt van Keerbergen? Welkom bij Vitala, uw Kérastase kapper!

Geniet van een unieke haar- en hoofdhuidervaring bij Vitala, uw favoriete Kérastase kapsalon.

kapper Keerbergen

Welkom bij Vitala, uw Kérastase kapper in de buurt van Keerbergen

Ben je op zoek naar een kapper in de buurt van Keerbergen? Vitala zorgt voor een unieke ervaring, inclusief een gratis diagnose van haar en hoofdhuid, een op maat gemaakt haarritueel en een op maat gemaakte haar- en hoofdhuid-routine die je thuis kunt toepassen, met behulp van hoogwaardige Kérastase haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten.

Jouw reis naar gezond en glanzend haar start hier!

Hoe verloopt een afspraak bij een Kérastase kapper Keerbergen?

Een afspraak bij jouw Kérastase kapper in Keerbergen begint met een professionele haardiagnose gevolgd door het aangepaste haarverzorgingsritueeom uw haar en hoofdhuid te behandelen. Om de voordelen van uw salonervaring thuis uit te breiden, zal uw deskundige kapper de juiste thuisroutine aanbevelen met Kérastase's haar- en hoofdverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Je haar wordt zichtbaar gezonder en glanzender. Bezoek ons kapsalon in Heverlee nabij Keerbergen om deze luxe traktatie te ervaren en ontdek uw unieke haartransformatie.

Met behulp van de diepgaande kennis en expertise van het haar, geven onze kappers u deskundige tips, trucs en oefeningen om uw haar en hoofdhuid vanaf nu (nog) beter te verzorgen.

De Kérastase-producten die in ons salon door onze kapsters en kappers worden gebruikt, bevatten de best presterende actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar in de diepte te behandelen met blijvende en zichtbare resultaten.Kapper Keerbergen | Kérastase Hairwellness

Werken, spelen, wassen, herhalen. Je wordt verslaafd aan het ritme, meegesleept door de opwinding. Het is allemaal erg stimulerend tot de stress je haar begint aan te tasten. Als je bij je superdrukke levensstijl omgevingsfactoren en hormonale veranderingen voegt, dan is de vaststelling overduidelijk. Je begint een haarspoor te vinden op je kleren, in de douche, in je haarborstel en overal waar je gaat. 

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid…

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.
Onze kapsters en kappers doen eerst een scrub van de hoofdhuid, gevolgd door een aangepast serum, overheerlijke massage en een aangepast masker. Daarna wordt jouw haar eventueel naar wens geknipt en/of in vorm gebrusht. Je gaat als herboren naar huis!

kapper Keerbergen

kapper Keerbergen

Kapper Keerbergen | Kérastase Hairclinic

Haaruitval door te breken

Externe factoren en dagelijkse stressfactoren, zoals warmtestyling, omgevingsvervuiling kunnen de haarvezel verzwakken. Het haar breekt af in het midden, waardoor het in het algemeen dunner en zwakker wordt. Zelfs afgebroken groeit het haar nog steeds vanuit de bulbus, maar dagelijkse blootstelling aan externe agressors kan ook een ontsteking veroorzaken in het haarzakje.

Haaruitval vanaf de haarwortel

Biologische factoren, zoals interne emotionele stress, hormonale veranderingen, externe voedingsgewoonten en milieugebonden lifestyle keuzes beïnvloeden het haar aan de haarwortel. De haarbulbus komt geleidelijk aan los van de hoofdhuid en het haar valt uit in de douche, op het werk of in de wagen.

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen, waaronder de Kérastase hairclinic.

Met het ritueel dat u kiest, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek in ons kapsalon in Leuven nabij Keerbergen onze Kérastase-rituelen, en maak een afspraak bij Vitala.

Kapper Keerbergen | Wat kost een kapper?

Kleur, highlights, knippen of zelfs make-over, onze uitstekende haarstylisten houden rekening met uw haar- en hoofdhuid behoeften en onthullen de gezonde glans van uw haar. De Kérastase-producten die in ons salon worden gebruikt, bevatten de best presterende actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar in de diepte te behandelen met blijvende en zichtbare resultaten.

De prijs van uw behandeling staat bij uw Vitala kapsalon vast. De verzorging van je haar wordt uiteraard individueel  bepaald en wordt steeds apart aangerekend.

Over Vitala Beauty & Wellness

Welkom bij Vitala, een waar paradijs in Leuven, nabij Keerbergen. Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen en spa-arrangementen.

Bij Vitala kan je voor een privé sauna arrangement komen (inclusief een aantal uurtjes gebruik van onze faciliteiten, massage, hapjes, bubbels) maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon. Alleen of met een fijn gezelschap (voor onze behandelingen met meerdere personen tegelijk). The sky is the limit!

Vitala - kapper Keerbergen

Vitala - kapper Keerbergen

massage Leuven

Kapper Keerbergen bij Vitala

Geniet van een unieke haar- en hoofdhuidervaring bij Vitala, uw favoriete Kérastase kapsalon.
Kom heerlijk ontspannen bij Vitala Beauty & Wellness!

Vitala

Tiensesteenweg 104
3001 Heverlee (Leuven)

Contactgegevens

0475 54 44 18
info@vitala.be

Openingsuren

Open van maandag tot zondag van 08u30 tot 22u00.
Dinsdag gesloten. Zondag alleen privé wellness.

Social media

Volg Vitala ook op Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x