Kapsalon Grez-Doiceau

Welkom bij Vitala kapsalon Grez-Doiceau!

Uw favoriete Kérastase kapsalon Grez-Doiceau voor een unieke ervaring, inclusief een gratis diagnose van haar en hoofdhuid, een op maat gemaakt haarritueel en een op maat gemaakte haar- en hoofdhuid-routine voor thuis met behulp van hoogwaardige Kérastase haar- en hoofdhuidverzorging producten.

MAAK EEN AFSPRAAK

Hier begint uw reis met een professionele haardiagnose gevolgd door het aangepaste haarverzorgingsritueel om uw haar en hoofdhuid te behandelen. Om de voordelen van uw salonervaring thuis uit te breiden, zal uw deskundige kapper de juiste thuisroutine aanbevelen met Kérastase's haar- en hoofdverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Je haar wordt zichtbaar gezonder en glanzender. Bezoek onze salon in Grez-Doiceau om deze luxe traktatie te ervaren en ontdek uw unieke haartransformatie.

Met behulp van de diepgaande kennis en expertise van het haar, geven onze kappers u deskundige tips, trucs en oefeningen om uw haar en hoofdhuid vanaf nu (nog) beter te verzorgen.

Kleur, highlights, knippen of zelfs make-over, onze uitstekende haarstylisten houden rekening met uw haar- en hoofdhuid behoeften en onthullen de gezonde glans van uw haar. De Kérastase-producten die in ons salon worden gebruikt, bevatten de best presterende actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar in de diepte te behandelen met blijvende en zichtbare resultaten.

De prijs van uw behandeling staat bij uw Vitala kapsalon vast. De verzorging van je haar wordt uiteraard individueel  bepaald en wordt steeds apart aangerekend.

Tot binnenkort bij Vitala !

MAAK EEN AFSPRAAK

Prijslijsten Kapsalon Grez-Doiceau

Kapsalon Grez-Doiceau

Vrouwen

Kapsalon Grez-Doiceau

Mannen

Kapsalon Kérastase

Kinderen

Kapsalon Kérastase

Hairspa by Vitala


ANDERE BEHANDELINGEN

Is jouw haar ook toe aan een Kérastase hairwellness

Werken, spelen, wassen, herhalen. Je wordt verslaafd aan het ritme, meegesleept door de opwinding. Het is allemaal erg stimulerend tot de stress je haar begint aan te tasten. Als je bij je superdrukke levensstijl omgevingsfactoren en hormonale veranderingen voegt, dan is de vaststelling overduidelijk. Je begint een haarspoor te vinden op je kleren, in de douche, in je haarborstel en overal waar je gaat.

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid… 

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.  Kom het ontdekken bij Vitala in Grez-Doiceau.

Kérastase hairwellness

Met de hairwellness bij Vitala kapsalon Grez-Doiceau zullen we jouw hoofdhuid én haar aanpakken! We doen eerst een scrub van de hoofdhuid, gevolgd door een aangepast serum, overheerlijke massage en een aangepast masker. Daarna wordt jouw haar eventueel naar wens geknipt en/of in vorm gebrusht. Je gaat als herboren naar huis! :-)

Indien nodig wordt een protocol/kuur voor thuis geadviseerd.

LEES HIER MEER OVER HAIRWELLNESS

Haaruitval door te breken

Externe factoren en dagelijkse stressfactoren, zoals warmtestyling, omgevingsvervuiling kunnen de haarvezel verzwakken. Het haar breekt af in het midden, waardoor het in het algemeen dunner en zwakker wordt. Zelfs afgebroken groeit het haar nog steeds vanuit de bulbus, maar dagelijkse blootstelling aan externe agressors kan ook een ontsteking veroorzaken in het haarzakje.

Haaruitval vanaf de haarwortel

Biologische factoren, zoals interne emotionele stress, hormonale veranderingen, externe voedingsgewoonten en milieugebonden lifestylekeuzes beïnvloeden het haar aan de haarwortel. De haarbulbus komt geleidelijk aan los van de hoofdhuid en het haar valt uit in de douche, op het werk of in de wagen.

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen, waaronder de Kérastase hairclinic

Met het ritueel dat u kiest, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek in ons kapsalon Grez-Doiceau onze Kérastase-rituelen, en maak een afspraak bij Vitala in Grez-Doiceau!

LEES HIER MEER OVER HAIR CLINIC{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x