Kapsalon KÉRASTASE

Welkom bij Vitala kapsalon!

Uw favoriete Kérastase kapsalon in Heverlee voor een unieke ervaring, inclusief een gratis diagnose van haar en hoofdhuid, een op maat gemaakt haarritueel en een op maat gemaakte haar- en hoofdhuid-routine voor thuis met behulp van hoogwaardige Kérastase haar- en hoofdhuidverzorging producten.

Hier begint uw reis met een professionele haardiagnose gevolgd door het aangepaste aangepaste haarverzorgingsritueel om uw haar en hoofdhuid te behandelen. Om de voordelen van uw salonervaring thuis uit te breiden, zal uw deskundige kapper de juiste thuisroutine aanbevelen met Kérastase's haar- en hoofdverzorgingproducten van de hoogste kwaliteit. Je haar wordt zichtbaar gezonder en glanzender. Bezoek onze salon in Heverlee om deze luxe traktatie te ervaren en ontdek uw unieke haartransformatie.

Met behulp van de diepgaande kennis en expertise van het haar, geven onze kappers u deskundige tips, trucs en oefeningen om uw haar en hoofdhuid vanaf nu (nog) beter te verzorgen.

Kleur, highlights, knippen of zelfs make-over, onze uitstekende haarstylisten houden rekening met uw haar- en hoofdhuidbehoeften en onthullen de gezonde glans van uw haar. De Kérastase-producten die in ons salon worden gebruikt, bevatten de best presterende actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar in de diepte te behandelen met blijvende en zichtbare resultaten.

De prijs van uw behandeling staat bij uw Vitala kapsalon vast. De verzorging van je haar wordt uiteraard individueel  bepaald en wordt steeds apart aangerekend. Voor de behandelingen op zondag  rekenen wij een zondagssupplement van 10%.

Tot binnenkort bij Vitala

Vrouwen

Mannen

Kinderen

Hairspa by Vitala

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x