Keratine


Wat is een keratine behandeling?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine. Behandel en verzorg jij je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Keratine

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. Onze kapsters brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.


Keratine behandeling geschikt voor alle haartypen

Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Haar dat zeer beschadigd is neemt geen keratine meer in het haar op helaas. De behandeling is daarom niet geschikt voor zeer beschadigd haar.

De behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat de behandeling net zolang duurt als voor kort haar. Is het haar dikker dan normaal dan zal de duur van de behandeling juist langer zijn. We passen de prijs aan op de duur van de behandeling. 

Het haar mag na 3 dagen gewassen worden met een shampoo geadviseerd door onze kapster. Na deze 3 dagen heeft u gezond, zijdezacht en stijl haar!

In ons kapsalon werken we met de beste producten van o.a. Kérastase en Matrix.

  • Prijs lang haar v.a. €220.00
  • Prijs halflang haar v.a. €165.00
  • Prijs kort haar v.a. €125.00

Voor andere kappersbehandelingen, neem ook een kijkje op volgende pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x