Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken.

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Info over kilootjes kwijt raken, vind je hier.

Afvallen met Cryolipolyse van Biotec kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voorheen!


Wat doet de cryolipolysebehandeling?

Een niet-invasieve vetverwijderingsprocedure die werkt volgens het principe van een proces dat "selectieve cryolyse" wordt genoemd. Onderhuidse vetcellen (vetcellen die zich tussen de huid en spierlagen bevinden) zijn gevoeliger voor de effecten van lage temperaturen dan andere omringende weefsels, en langdurige koeling van deze vetcellen kan ervoor zorgen dat die cellen in aantal afnemen, zonder de afsluiting te beschadigen door weefsels. Lees meer via volgende link.

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.Voor en na

Cryolipolyse

Hét alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik, armen of bovenbenen? Daar waar u met trainen en diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen*. Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen (Cryolipolyse) een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. Kortom, u kunt – in tegenstelling tot liposuctie – afvallen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen vele malen veiliger dan liposuctie maar ook heel wat prettiger! 

Begeleiding door een esthetisch arts

Vitala werkt samen met een esthetisch arts gespecialiseerd in niet-invasieve esthetische ingrepen.  U kan steeds vrijblijvend afspraak maken met deze arts voor een intakegesprek voor zowel rimpels, vetophopingen, facelifts voor lichaam en gelaat. 

Hoe werkt het

Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Een losse Cryo-behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Een cryolipolyse-behandeling is niet pijnlijk. Het enige wat u voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-pads. Warme en koudere temperaturen worden afgewisseld om de vetcellen te vernietigen. De Cryo-pads worden uiteraard niet onaangenaam warm of koud.

Cryolipolyse

Prijzen

Behandeling één kleine zone - 1 applicator
(vb. onder- of bovenbuik/ maag)
€ 199
Behandeling één grote zone   - 2 applicators
(vb. buik volledig, lovehandles, knieën, rijbroek, rugvet thv bh-bandjes, enz…)
€ 249
Prijs pakket van 3 behandelingen van een kleine zone - 1 applicator€ 499
Prijs pakket van 3 behandelingen van een grote zone  - 2 applicators€ 699

Duur van één behandeling: ongeveer 60 minuten

(Er is ook een vriendinnen korting van €50,- op uw volgende behandeling)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x