Proteïnedieet

Als voedingsdeskundige begeleiden wij u met het proteïnedieet van Kyalin of Lignavita. Samen behalen we een schitterend resultaat!

Voedingsbegeleiding en afslankprogramma op basis van een proteïnedieet

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op basis van een proteïnedieet op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

Onder onze begeleiding doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma op basis van een proteïnedieet . Wij zullen je steeds begeleiden, evalueren en motiveren.

Vitala, uw exclusieve Kyalin- en Lignavitacoach voor de regio Leuven!


Hoe werkt Lignavita of Kyalin

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit proteïnedieet zorgt voor de afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves (= ketose).

Het gevolg: afslanken!


 Het 4-stappenplan

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding.

We gaan dan ook een doordacht stappenplan voorstellen op jouw toekomstige maat. Alle stappen moeten achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde. 

Stap 1: Afslankfase

In deze fase ga je het meeste gewicht verliezen. Je volgt een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit, ...) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

Stap 2: Reïntroductiefase

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw in het eetschema geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

Stap 3: Stabilisatiefase

In deze derde fase worden de eiwitsupplementen vervangen door gezonde voedingsmiddelen en wordt een zetmeelportie weer toegelaten. Dit eetschema zal de basis vormen van jouw nieuwe, gezonde voeding.

Stap 4: Gezonde voeding

Dit is het einddoel van ons dieet! Het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet meer, maar een levensstijl. Alles mag ... met mate.

Kyalin Smart Box of Lignavita VitaBox

Na de uitleg van jouw coach wil je zo snel mogelijk starten met het volgen van het dieet, maar de keuze aan produkten is groot en u weet niet wat te kiezen.

Geen nood! De “Smart Box” voorkomt dat probleem en zorgt voor een vlekkeloze start.

proteïnedieet

proteïnedieet

Op zoek naar kwalitatieve begeleiding en producten? 

Prijs

Volledige intake: opstart proteïnedieet en een professionele meting € 35,-.

Verdere begeleiding € 25,-/sessie , gratis bij aankoop producten.


Kom langs in Vitala en ontdek er een reeks Kyalinproducten die u bij ons in de zaak kan kopen of bestellen.

KyalinKyalinKyalinKyalinKyalin
Kyalin
KyalinKyalinKyalin
Kyalin

Na een succesvol proteïnedieet hebben onze endermologiebehandelingen of radiofrequentie of RF extra positieve effecten zodat je huid er nog strakker en jonger uitziet!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x