Maria Galland

MARIA GALLAND 

Unieke schoonheidsfilosofie 

Ervaar een exclusieve verzorging die de zinnen streelt!

Of het nu gaat om een gelaatsverzorging of een lichaamsverzorging – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

Sinds Madame Galland meer dan 50 jaar geleden een revolutie teweegbracht in de wereld van de schoonheidsverzorging, bleef ze de ultieme ervaring in gepersonaliseerde huidverzorging verder definiëren. Haar holistische methode, gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is uniek, professioneel en wordt geperfectioneerd door geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. 

Wereldwijd staat Maria Galland Paris synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit, met onmiddellijke en direct zichtbare resultaten.

Behandelingen zijn de basis van onze beauty methode.  Onder de vakkundige handen van onze schoonheidsspecialisten wordt de vitaliteit van de cellen gestimuleerd en de energie van de huid weer in balans gebracht.
Wij onthullen de schoonheid van uw huid door al in de eerste behandeling te zorgen voor onmiddellijke en zichtbare resultaten.


LIFTING ABSOLUE JEUNESSE

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.€95


SOIN THALASSO

Dit verfrissend en revitaliserend algenmasker hydrateert de huid op een intense manier. Vochtarme huid die bijzonder ongemakkelijk aanvoelt en snakt naar vocht, zal veel hulp hebben van deze langdurige toevoer van sterk geconcentreerd vocht. Deze behandeling is niet alleen verfrissend, maar geeft de huid ook een energieboost. Geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor huidtypes die trekkerig aanvoelen en een vochtgebrek hebben.
MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor ons welzijn.
€129€95SOIN MILLE (LUXE)

Dit is een exclusieve, luxueuze behandeling van Maria Galland tegen de tekenen van het ouder worden. Een professioneel masker met een botox-effect is uitgerust met kostbare werkstoffen voor een optimale uitstraling en onmiddellijk anti-aging effect. Deze behandeling (90 minuten) omvat twee masker, een uitgebreide massage en gebruik van hoogwaardige producten voor een optimaal herstel en versteving van de huid. Ideaal voor een huid vanaf 40 jaar.

€129


SOIN MASQUE MODELANT YEUX

Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend. (Inclusief Endermolift €79)
€52


SOIN MILLE LUMIERE

Deze premium behandeling gebruikt twee maskers voor een onvergelijkbare uitstraling en een verstevigend anti-agingeffect. Dankzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. Voel de luxe texturen die ontstaan door de combinatie van de kostbaarste ingrediënten.€110


SOIN RITUEL EXPRES

Behandeling voor een jeugdige huid in slechts 30 minuten. Het is een heuse ontdekking in de wereld van Maria Galland waarbij gebruik gemaakt wordt van bekende producten uit hun gamma die ervoor zorgen dat de huid er stralend uit ziet.D-TOX PEAU NEUVE

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid.
Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.€50

€90SOIN COCON

Een heerlijk masker van zacht schuim omhult het gezicht als een cocon en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en verwend worden. Elke huid profiteert van deze kalmerende en revitaliserende behandeling. Het voedt de huid intens en maakt haar glad. De coconbeleving tijdens de behandeling helpt je te ontspannen, een pauze te nemen van de buitenwereld en een drukke levensstijl, om nieuwe energie terug te winnen.


SOIN HOMME GALLAND

Zuiverende behandeling 62 euro / met exclusief masker 73 euro
Een effectieve anti-aging behandeling in 75 minuten voor de mannenhuid. In deze behandeling worden twee bijzondere behandelingsmethoden gebruikt, speciaal voor mannen ontwikkelt. Ontspan dankzij de langzame en krachtige massagegrepen en ervaar de bijzondere geuren en producten voor een aantrekkelijke uitstraling.

€89€73

MAAK EEN AFSPRAAK

NAAR DE WEBSHOP
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x