Makeover

Dag make-up, glamour avond make-up of een bijzondere afspraak? Op maat van uw wensen zoeken we naar uw gepaste look waar u zich goed in voelt. Jij kiest voor een eventuele makeover.

All woman are pretty without make up... Pretty powerful with the right make up!

Dag make-up, glamour avond make-up of een bijzondere afspraak? Op maat van uw wensen zoeken we naar uw gepaste look of een makeover waar u zich goed in voelt.  Wij zorgen voor de makeover waar je reeds lang naar uitkeek.

Dat extra laagje zelfvertrouwen dat u doet stralen!

Feestspecial all-inclusive - 90 min. €99

Wenkbrauw-styling 

Make up 

Brushing


Hét ideale geschenkidee of ...
gewoon lekker een cadeautje voor ... jezelf!


Persoonlijk make-up advies €69

Leer zelf hoe je make-up best aanbrengt voor jouw gelaat en stijl. Wij gaan samen op zoek naar jouw kleuren en texturen aangepast aan je stijl en jouw behoefte. We leren je stap voor stap een nieuwe make-up routine, we noteren alles en maken een vóór & na foto. Zo hebt je alle informatie mee naar huis om u nieuwe make-up routine thuis verder vol te houden. In de toekomst verzorg je je eigen makeover.

Hairstyling bij make-up v.a. €59

Vlecht en opsteekwerk, krullen of styling op zelfgewassen haar om je make-up look tot in de puntjes af te werken. Komt je naar Vitala instituut voor je make-up dan is een hairstyling in ons kapsalon een ideale afwerking voor uw feestelijke gelegenheid.


Ladies night make-up workshop v.a. €49 p.p. (afh. aantal pers.)

Een avondje uit onder de dames, laat je professioneel opmaken in groep, een hapje en een drankje en een leuk muziekje om alvast in de sfeer te komen. Elke dame krijgt een persoonlijke look aangemeten, waar zij zich goed bij voelt. 

Sit back & relax with the girls! 

Try-out bruidsmake-up Try out 60min €69 

Bruidsmake-up 70min €89 Extra dames bij de bruid 45min €59

Maak jouw dag tot in de puntjes compleet met de gepaste make-up look. Tijdens deze sessie nemen we samen uitgebreid de tijd om jouw stijl wensen in de gepaste make-up look te brengen. We noteren alle details en maken een foto zodat op jouw huwelijksdag de make-up service vlot verloopt. Het is aan te raden deze sessie te boeken op een dag dat je je outfit passessie en hairstyling ook afspreekt, zo zie je meteen het gehele plaatje.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x