Me-Time

Denk aan al die fijne dingen die op je lijstje stonden, maar die je hebt moeten opschuiven. Een dagje wellness zit daar zeker tussen! Hét perfecte excuus, dus, om eens een dagje van de aardbol te verdwijnen – en een hele dag Me-time in weelderige luxe van Vitala te spenderen.

Trakteer jezelf op me-time

           

Give yourself 

some credit 

because 

you are doing great.

Zelfs met alle nuttige en goedbedoelde tips, is het gemakkelijk om verloren te raken in dagdagelijkse sleur. Probeer die dan ook op tijd en stond te doorbreken met leuke extraatjes die ervoor zorgen dat je volledig kan ontspannen. Denk aan al die fijne dingen die op je lijstje stonden, maar die je hebt moeten opschuiven. Een dagje Me-Time in onze wellness zit daar zeker tussen!

Of… nog eens een deugddoende massage, natuurlijk! Het doet tenslotte wonderen voor je humeur én je energiepeil.

Hét perfecte excuus, dus, om eens een dagje van de aardbol te verdwijnen – en een hele dag Me-Time in weelderige luxe van Vitala te spenderen.

Me-Time

Energiepeil opladen? Dat doe je in onze privé sauna!

Ben jij ervan overtuigd dat een wellness-arrangement  wonderen zal doen voor jouw energiepeil? Top. Dat vinden wij namelijk ook. Snuister daarom gerust eens door het uitgebreide aanbod aan onze arrangementen en behandelingen.

Een bezoek aan onze privé sauna? Of liever een arrangement met alles erop en eraan? Denk eraan dat we zowel een volledig uitgerust schoonheidsinstituut hebben alsook een Kérastase kapsalon, waar jouw huid en jouw haar de beste zorg krijgen!

Lastminute of gewoon goed op voorhand gepland? Het kan allemaal… Wij regelen het voor jou.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x