NIEUW - Beauty at Home

Nieuw! Met Beauty at Home brengt Vitala beauty & wellness naar je thuis, pure verwennerij in het comfort van je eigen woning!

NIEUW: met Beauty at Home, brengt Vitala beauty & wellness naar je thuis!

Pure verwennerij in het comfort van je eigen woning.


Jezelf in de watten leggen in tijden van corona: niet evident, maar vandaag belangrijker dan ooit! Verzorgende manicure, een professionele gelaatsverzorging, een verkwikkende massage, een lichaamspeeling, een brushing of haarkleuring: Vitala breidt haar beauty expertise met plezier uit naar je living, home office of tuin. Onze schoonheidsspecialistes kloppen bij je aan, pakken uit met topproducten en trakteren je op een luxueuze beautybehandeling of ontspannen wellnessmoment.

Heerlijk ontspannen bij je thuis? Maak kennis met onze nieuwe formules at home!

>> Beauty at Home Office, wellness op het werk

Thuiswerk geeft je de vrijheid om je pauzes flexibel in te plannen. Dankzij Beauty at Home Office doorbreek je jouw werkdag met een ontspannende massage of piekfijne pedicure? Vitala to the rescue! Door goed voor jezelf te zorgen zit je niet alleen beter in je vel, maar presteer je ook beter op je werk. Win-win!

Je weekend of verjaardag boosten met een flinke dosis beauty en wellness? Vitala uit Leuven brengt met Beauty Party at Home het schoonheidsinstituut naar je thuis en zorgt voor jou en je vriendinnen voor ontspannende schoonheidsbehandelingen, luxueuze wellnessformules en beautyproducten van de hoogste kwaliteit. En dat in het comfort van je eigen, vertrouwde omgeving!

Ontdek hier het nieuwe Beauty at Home concept by Vitala

Wil je een fijn moment organiseren met vriendinnen, collega's, ... een vrijgezellendag, moederdag, enz. dan hebben we voor jullie een prachtig kader gevonden in het Leuvense, een verborgen parel in een prachtig domein.  Hier kunnen jullie relaxen, een frisse duik nemen in het zwembad, lekker bijpraten op de mooie ligbedden, samen van een fijne lunch met bubbels of van een afternoon tea genieten in het stijlvolle pool house. 

En last but not least zorgen wij tussendoor voor zalige verwenmomenten met een deugddoende massage, verzorgingen naar keuze ...kortom hier zullen jullie een onvergetelijke dag beleven die zal thuishoren in de kast met prachtige herinneringen.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@vitala.be of bel ons eventjes 0475544418.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x