VADERDAG

Op 11 juni is het Vaderdag, en dan verdienen onze allerliefste papa's hun moment in de spotlight. Pak dit jaar uit met een Vitala cadeaubon die je hier makkelijk aankoopt, downloadt! Schrijf er iets liefs bij, pak het mooi in... we leggen uw papa (en misschien jou erbij :)) graag in de watten!

Verras je Vader met een 'geschenkbon voor Vaderdag'!EÉN UIT DE DUIZEND

Zondag 11 juni is het Vaderdag! Wil je papa echt verrassen? Geef hem een cadeaubon van Vitala! Een Vaderdag cadeau wat hij zeker niet meer zal vergeten. Hier op onze website vind je verschillende originele Vaderdag- cadeau -ideetjes. En om je een beetje op weg te helpen, hebben we enkele leuke arrangementen  alvast geselecteerd: https://www.vitala.be/nl/sauna-arrangementen

Wil u samen met uw papa komen relaxen of hem verrassen met een leuke behandeling? Stuur je hem naar ons of laat je ons naar hem komen?! 

Ons Vitala team van gespecialiseerde kappers & schoonheidsspecialisten staan klaar om uw papa (en uzelf) eens geweldig in de bloemetjes te zetten. 

Bij elke boeking van een arrangement voor 2 personen legt Vitala uw papa extra in de watten met een gratis fles bubbels!

Koop hier de geschenkbon voor jouw lieve papa

Kijk snel hieronder!


Vaderdag


De  vaderdag geschenkbon van Vitala blijft geldig gedurende 1 jaar!

Wil je een fijn moment met je vader organiseren? Dat kan zeker bij Vitala! Hier kunnen jullie relaxen, lekker bijpraten, samen van een fijne tapas- lunch met bubbels of van een afternoon tea genieten in het stijlvolle kader van onze privé sauna.

En last but not least zorgen wij tussendoor voor zalige verwenmomenten met een deugddoende massage, verzorgingen naar keuze ...kortom hier zullen jullie een onvergetelijke dag beleven die zal thuishoren in de kast met prachtige herinneringen.

Voor meer informatie en een aangepaste offerte stuur ons een e-mail naar of bel ons eventjes 0475544418.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x