Valentijn

Deze Valentijn wordt zeer bijzonder ... Zin om je geliefde te trakteren op het perfecte geschenk? Verras hen met een Vitala Cadeaubon! Zo werkt het: - De Cadeaubon is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum en kan gebruikt worden op alle Vitala diensten en producten. - Kies het bedrag van jouw keuze, ga door met de betaling en ontvang de Cadeaubon in je inbox. - Last but not least: print de Cadeaubon of stuur ze elektronisch op en verras je geliefde!

Het is steeds leuk om een mooi boeket bloemen of cadeautje te geven, maar waarom dit jaar niet eens alles uit de kast halen met een heel speciale Valentijn pakket van Vitala Beauty & Wellness. Koop hier alvast een cadeaubon voor je geliefde en stel jullie wellness- moment samen!

Valentijn Special

De luxe ervaring start in onze privé wellness met jacuzzi, sauna, stoomcabine, infrarood en icefall en je combineert dit met lekkere bubbels en fijne chocolaatjes. De saunasessie van 3 uur wordt voorafgegaan of gevolgd door een gepersonaliseerde rug en nek candlemassage.

Na deze heerlijke ontspanningsmomenten en mooie Valentijn belevenis zullen jullie vast en zeker nog lang nagenieten.

Valentijn
Totale duur arrangement Privé Spa: 180 min.    

Als je dit graag zelf boekt, vind je dit in onze Resengo agenda onder "arrangementen" en dan "Valentijn met candle". Wens je een andere arrangement? Laat het ons weten!

Boek online

Geef je dit graag cadeau aan een koppel tortelduifjes, dan kan je ook een Vitala cadeaubon voor deze waarde aanschaffen in onze webshop.

De cadeaubon is verkrijgbaar in jouw Vitala instituut of online via onze website  en kan ingewisseld worden voor elke behandeling of bij aankoop van één van de verzorgingsproducten .

Contacteer ons gerust op 0475544418 of stuur ons een mailtje naar info@vitala.be


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x