Definitief laserontharen

Definitief ontharen met de laser is vandaag de standaard.  Vitala gebruikt de 810 nm Alma Beauty Remove diodelaser.  Deze "gouden standaard" diodelaser wordt wereldwijd in meer dan 3500 instituten en door plastische chirurgen gebruikt. Het is de meest effectieve behandeling en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid.

Wat betekent definitief laserontharen?

Definitief ontharen met de laser is vandaag de standaard.  Vitala gebruikt de 810 nm Alma Beauty Remove diodelaser.  Deze "gouden standaard" diodelaser van Alma wordt wereldwijd in meer dan 3500 instituten en door plastische chirurgen gebruikt. 

Het is de meest effectieve behandeling om definitief te ontharen en en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid.

De combinatie van Alma's 810 nm diodelaser met de gepatenteerde SHRTM technologymaakt dit Alma Beauty Remove toestel tot het veiligste, meest betrouwbare en meest effectieve laserontharing die vandaag beschikbaar is in de markt. 

SHR heeft in talloze klinische studies bewezen om de veiligste ontharingstechnologie te zijn voor alle huidtypes (I-VI). SHR’s unieke methode van gradueel opwarmen en energietoevoer is speciaal ontworpen om de risico's op schade tot een absoluut minimum te beperken, ongeacht het pigmentniveau.  Dit maakt het een absoluut veilige en effectieve methode, ook voor donkere huidtypes.  Blootstelling aan de zon is ook veel minder traumatisch met deze SHR technologie in vergelijking met andere ontharingsmethodes.


Permanente haarverwijdering: hoe werkt het weglaseren in principe?

Door kompressie van het handstuk tegen de huid, komt de haarwortel dicht bij het huidoppervlak. Tegelijkertijd geeft dit handstuk een lichtflits af, die warmte genereert. Deze warmte wordt door de in het haar aanwezige melanine naar de haarwortel getransporteerd. De haarwortel loopt op deze manier definitieve schade op en zal nooit meer een haar ontwikkelen. Om dit principe te begrijpen dient u te weten welke haargroei cycli er bestaan.

Definitief laserontharen

De lasermethode en de haargroei cyclus

Wanneer ons haar groeit (lees anagene fase) blijft het in contact met de haarwortel. Dit is nu net wat er nodig is voor het vernietigen van de haarwortel. Haren bevatten namelijk melanine. Die absorbeert licht en zet het in warmte om. De warmte van een lichtflits uit het lasertoestel is sterk genoeg om de haarwortel definitief te vernietigen.

Is definitieve ontharing met de laser goed voor alle huidtypes?

De Alma Beauty Remove laser werkt zowel op donkere als op lichtere huidtypes. Bij de donkere huidtypes duurt het vaak ietsje langer om hetzelfde resultaat te bekomen als bij een lichter huidtype. Er is namelijk een langere pulsatietijd en een lagere energie nodig.

Pijnvrije ontharingsbehandeling

Bij het gebruiken van traditionele ontharingsapparaten, is de behandeling vaak een ware nachtmerrie. Bij iedere flits wordt u vaak blootgesteld aan een onwaarschijnlijk pijngevoel. Ook de epilatie met hars is niet altijd een pretje. De laserbehandeling is echter volledig pijnvrij. U zal versteld staan hoe efficiëntie en plezier gecombineerd worden. 

100 % tevredenheid

Het aantal behandelingen per zone varieert. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig (voor donkerder huidtypes bedraagt dit soms iets meer), want niet elk haartje bevindt zich in de anagene fase. Wanneer de laser de haarzakjes vernietigt, is het haarzakje definitief vernietigd. Maar vergeet niet dat op de plaatsen waar tijdens de behandeling nog geen haartjes groeiden, geen haarzakjes konden worden vernietigd. Vandaar de noodzaak aan meerdere behandelingen. Voordelen van de Alma Beauty Remove laser

Laserontharing is een geavanceerde professionele ontharingsmethode die wordt beschouwd als een van de meest effectieve behandelingen in de cosmeticabranche. Het resultaat is een gladde, mooie en haarloze huid.

De combinatie van de 810 nm diode-laser van Alma met de gepatenteerde SHRM-technologie maakt van REMOVE de veiligste en meest effectieve laserontharingsoplossing die er is.

Met een 810 nm diode-laser (de ‘gouden standaard’) is REMOVE de meest verkochte laserontharingstechnologie ter wereld, die in meer dan 3500 klinieken over de hele wereld wordt gebruikt.


Pijnvrij en comfortabel

Bij de lasermethode wordt de temperatuur van de haarwortel stapsgewijs verhoogt, niet in een keer. Dit gebeurt door de kop tijdens de behandeling te bewegen. Op die manier wordt de energie gelijkmatig afgeleverd zodat u zich zeer comfortabel voelt.

Definitief ontharen met de laser werkt voor alle huidtypes
De hoge gemiddelde kracht, de lage flux en het hoge herhalingsritme van de laser zorgen ervoor dat de energie veilig voor alle huidtypes wordt afgeleverd.

Laseren: kort en pijnvrij

Borst, rug of andere zones ontharen is met laserbehandelingen een fluitje van een cent en heel comfortabel. Natuurlijk varieert de tijd voor een behandeling ietwat. Een behandeling van rug een benen bijvoorbeeld duurt slechts ongeveer 15 minuten.

Te behandelen zones

  • Vrouwen
    Bovenlip, Kin, Jukbeenderen, Nek, Hals, Bikini, Oksels, Armen, Onderbenen, Volledige benen
  • Mannen
    Zwembroek mannen, Schouders, Baard, Borst, Buik, Rug


Prijzen

Kleine zone

Boven- of onderlip, kin, wenkbrauwen, wenkbrauwen tussenstuk, navel, tepelhof, vingers, tenen, perineum (zone rond anus), oorlel, bakkebaarden 

€ 50,-

Middelkleine zone

Wangen, hals (van de eerste plooi tot sleutelbeen), oksels, bikinilijn voorkant, stringlijn, buik (tussen navel en venusheuvel), handen of voeten volledig, penis, bilnaad 

€ 100,-

Middelgrote zone

Gelaat volledig, bikini brésilien (enkel streepje op venusheuvel), bikini volledig (voor en onderkant), onderarmen, bovenarmen, schouders, billen, onderrug, bovenrug, baard, balzak

€ 150,-

Grote zone

Bovenbenen, onderbenen, borst, buik

€200,-


Reserveer nu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x