Over Carita

Carita Paris Beautique in jouw Vitala instituut

3 van onze schoonheidsspecialisten genoten de geavanceerde opleiding van Carita Paris en werkten deze succesvol af om u nog exclusiever te kunnen verzorgen. Omdat u de beste verzorging verdient!


Tijdgebaseerde behandelingen die perfect aansluiten op het ritme van mijn dag.

Carita, gesublimeerde schoonheid. Wie de wereld van Vitala binnenstapt, gelooft in de combinatie van extreme resultaten en ongeëvenaard comfort. Een perfect evenwicht tussen manuele vaardigheid, streng gecontroleerde formules en zeer doeltreffende apparaten. Carita bouwt op deze drie domeinen verder aan zijn expertise om de grenzen van cosmetica te verleggen om nog betere, duurzamere schoonheidsresultaten te garanderen die zichtbaar en voelbaar zijn.

Vitala heeft gekozen voor dit unieke luxe concept Carita, vooral gespecialiseerd in anti-ageing. Een Carita-behandeling is in eerste instantie tijd maken voor uzelf en genieten van een gepersonaliseerde aanpak die de werking van het product versterkt.
CaritaLaat u bij uw keuze leiden door een transformatiebehandeling (met of zonder het Carita-toestel, de Cinetic™ Lift Expert) die de grenzen van plaatselijk aangebrachte cosmetica verlegt en je diepste schoonheid zichtbaar maakt. Een behandeling op maat, rekening houdend met de gewenste effecten van de doelzone. U heeft de keuzen uit een flexibel aanbod dat samen met de Artisans de Beauté van Carita werd ontwikkeld en waarvan het resultaat al uw verwachtingen overtreft.
Cinetic - een hoogtechnologisch toestel
De Cinetic™ Lift Expert is een apparaat waarbij stroom, ultrasound en ledtechnologie in perfecte harmonie met elkaar samenwerken. Het is het alternatief voor injectables en voor cosmetische ingrepen. Het zorgt voor een intensievere werking en een verbluffend resultaat.

Bezoek ook eens de website van Carita Paris of ga er eens langs tijdens een citytrip.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x