Massage Heverlee

Interesse in een massage of massage duo in Heverlee? Kom heerlijk ontspannen bij Vitala Beauty & Wellness!

massage Heverlee

Massage in Heverlee

Heerlijk ontspannen en genieten en tevens al je blokkades en spierpijnen wegwerken!

Geniet van een verdiende ontspanning, verlicht acute of chronische (spier)pijn en herwin je bewegingsvrijheid dankzij onze massages in de buurt van Heverlee.

Wij bieden u een energetische relaxatiemassage van geheel het lichaam inclusief hoofd- en nekmassage, dit met een mengeling van verschillende technieken… Kortom bij ons gaat u als herboren naar buiten.

Ontdek al onze massages

Je kan bij Vitala Beauty & Wellness terecht voor alle onderstaande massages:

  1. Rug- en nekmassage
  2. Volledige lichaamsmassage
  3. Hotstonemassage
  4. Candlemassage
  5. Manuele cellulitismassage
  6. Kruidenstempelmassage
  7. Indische massage
  8. Sportmassage

1. Rug- en nekmassage

Een lichaamsmassage op de huid - rug- en nekmassage - waarbij een warme of koude massageolie met etherische oliën wordt gebruikt. De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren als ook de spierfuncties gestimuleerd worden. Het lichaam wordt zachtjes gekneed en zo ontladen van alle negatieve spanningen.

2. Volledige lichaamsmassage

Een volledige lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme of koude massageolie met etherische oliën wordt gebruikt. De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren als ook de spierfuncties gestimuleerd worden. Het lichaam wordt zachtjes gekneed en zo ontladen van alle negatieve spanningen.

massage Heverlee

3. Hotstonemassage

Een hotstonemassage wordt, zoals de Engelse term het zegt, een massage gedaan met warme stenen. Enerzijds worden deze stenen op bepaalde energetische punten en lijnen op het lichaam gelegd waar hun warmte onmiddellijk op het lichaam overgaat en daar haar helend werk verricht. Anderzijds gebeurt de massage an sich ook met deze warme stenen, wat een zalig ontspannend effect heeft. Bij dit soort massage worden dus niet zozeer spieren doorwroet en gekneed doch eerder lichamelijke energielijnen en -punten vrijgemaakt, gevitaliseerd en gestimuleerd.

4. Candlemassage

Bij deze massage komt de massageolie in de vorm van een kaars. Zoals kaarsvet warmt het op en wordt vloeibaar door de warmte van de vlam. Tijdens de massage wordt zo een deugddoend verwarmend effect bereikt dat tot diep in de huid- en spierweefself doorwerkt. Zoals in gewoonlijke massageoliën zijn ook hier allerhande etherische oliën en geuren in verwerkt zodat uw ontspanning niet enkel voelbaar is, maar ook een aangename geur krijgt die dagen kan meegaan (tenzij natuurlijk dat u dat niet wenst en u grondig van die geur ontdoet).

massage Heverlee

5. Manuele cellulitismassage

Naast verschillende toestellen die een handje kunnen helpen om cellulitis te verhelpen, bieden we ook deze massage aan. Het aangename is dat de ontspannende werking van deze massage samengaat met de plaatselijke stimulering van het weefsel en zijn natuurlijke functies ter bestrijding van de zogeheten sinaasappelhuid. Wat het resultaat betreft een aanrader, vooral in combinatie met een Endermologie- of Regen TriPollar behandeling.

6. Kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage heeft een zowel relaxerend als reinigend effect. Deze massage wordt met zogeheten stempels uitgevoerd die met een kruidenmix gevuld zijn. Bovendien worden deze kruidenstempels voor de massage verwarmd. De etherische invloeden van de kruiden dringen diep in het huidweefsel door en zelfs tot in diepere lagen en tot in de organen. De kruiden hebben een ontslakkend en reinigend effect. Mede door de werking van de kruiden geeft deze massage een erg ontspannend resultaat. Nog enige tijd daarna kan een weldoend tintelen van de huid waargenomen worden.

massagesalon Heverlee

7. Indische massage

Bij deze massage - die trouwens deel van de ayurveda uitmaakt - worden warme etherische oliën gebruikt. In tegenstelling tot andere massages is deze massage zeer zacht. Al wordt het hele lichaam bewerkt, wordt zich voornamelijk op de handen, voeten en het hoofd geconcentreerd, zijnde de plaatsen waar een gespannen, gestresseerd lichaam vaak het afvloeien van spanningen en negatieve energiën tegenhoudt. Het gaat hierbij dus om een voornamelijk energetische massage die erop gericht is energieblokkades weg te nemen en zo tot een zeer diepe ontspanning van het hele lichaam te leiden.

8. Sportmassage

Deze massage is gedesigned om het sportieve lichaam tot rust en ontspanning te brengen, spierkrampen te behandelen of te voorkomen en om de algemene conditie en prestaties te verbeteren. Vandaar dat deze massage ook wat krachtiger wordt uitgevoerd dan een aantal andere massages.

Prijzen massagesalon Heverlee

Ontspannende massage van de rug en de nek€45,-
Volledige lichaamsmassage (ontspannende, Zweedse massage)€69,-
Hotstone (volledig lichaam)€79,-
Hotstone rug/nek (1/2 uur)€49,-
Candlemassage (volledig lichaam)€79,-
Manuele cellulitismassage (volledig lichaam)€79,-
Kruidenstempelmassage (volledig lichaam)€89,-
Indische massage (volledig lichaam)€79,-
Indische massage (benen)€49,-
Sportmassage (volledig lichaam)€89,-
Sportmassage (nek/rug/bips en benen)€59,-
Sportmassage met warmtebad (nek/rug/bips en benen)€99,-

massage Heverlee

Massage voor 2 personen - massage duo

Al onze massages kunnen ook als duo massage geboekt worden. 

Combineer je massage met wellness - massages spa

Van harte welkom in onze luxe privé sauna, al vanaf €49 per persoon.

Over Vitala Beauty & Wellness

Welkom bij Vitala, een waar paradijs in Leuven nabij Heverlee. Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen en spa-arrangementen.

Bij Vitala kan je voor een privé sauna arrangement komen (inclusief een aantal uurtjes gebruik van onze faciliteiten, massage, hapjes, bubbels) maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon. Alleen of met een fijn gezelschap (voor onze behandelingen met meerdere personen tegelijk). The sky is the limit!

Vitala - prive sauna Heverlee

Vitala - kapsalon Heverlee

massage Heverlee

Massage Heverlee bij Vitala

Interesse in een massage of massage duo in Leuven nabij Heverlee?
Kom heerlijk ontspannen bij Vitala Beauty & Wellness!

Vitala

Tiensesteenweg 104
3001 Heverlee (Leuven)

Contactgegevens

0475 54 44 18
info@vitala.be

Openingsuren

Open van maandag tot zondag van 08u30 tot 22u00.
Dinsdag gesloten. Zondag alleen privé wellness.

Social media

Volg Vitala ook op Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x