Last Minutes

Zo leuk en voordelig onze Last Minutes

Ontdek ze hier en geniet van wellness in  Leuven!

Ontdek hier de sauna last minutes aanbiedingen van Vitala te Leuven - voor snelle beslissers!

Bekijk hier onze sauna last minutes en boek uw wellness beleving of arrangement direct bij Vitala in Leuven!

Voor andere opties (massage, hapjes en/of andere behandelingen en arrangementen...), neem gerust contact met uw Vitala instituut!Welkom bij Vitala Last Minutes

Welkom in onze luxe prive sauna, een waar paradijs in het Leuvense … !

Ontspan en geniet in volledige privacy en veiligheid van duomassage, tapas, bubbels, wellnessarrangementen, schoonheidsbehandelingen ...
Revitaliseer jouw lichaam en geest met onze Luxe Spa Arrangementen!

Bij Vitala in Leuven leggen we u graag in de watten met ontspannende schoonheidsbehandelingen, massages en lichaamsscrubs.  De Finse prive sauna en ontspanningsruimte zijn de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de dag en volledig tot rust te komen.  Onze prive sauna biedt onze klanten dan ook de mogelijkheid om te werken aan een gebalanceerde en gezonde levensstijl.  Tevens is er een wellnessbad (jacuzzi), sweet spa (stoombad), infrarood, icefall. Contacteer ons gerust bij vragen betreffende onze faciliteiten.


Last Minutes

5 redenen waarom de sauna gezond is voor jou?

Ervaar minder stress en meer ontspanning na een saunabezoek

Minder stress ervaren zodat je meer kan ontspannen, dat wil toch iedereen? Een saunabezoek biedt de ideale oplossing! Het is voor bijna iedereen een gezonde en natuurlijke oplossing tegen stress en bevorderd ontspanning. Naar een privé sauna gaan heeft ook positieve gevolgen voor de mentale gezondheid en weerbaarheid. Een uurtje in de sauna zitten kan je er snel weer helemaal bovenop helpen en je verlossen van alle stress dat veroorzaakt wordt door het werk. 

Je slaapt veel beter door een bezoek te brengen aan de sauna

Ik hoor je al denken, hoe kan een bezoek aan de privé sauna mijn nachtrust verbeteren? Daar is vrij simpele verklaring voor eigenlijk. De lichamelijke voordelen van een saunabezoek kan je goed vergelijken met een intensieve work-out. Uit onderzoek blijkt dat er tijdens een saunabezoek doorgaans veel endorfines vrijkomen wat zorgt voor een diepere slaap, net zoals dat bij een work-out het geval is. Bijvoorbeeld, een sessie in de sauna van 20 – 30 minuten kan al een positieve invloed hebben op het verbeteren van je slaap. Twijfel niet langer en reserveer nu je saunabezoek bij Vitala!

Privé sauna

De sauna zorgt voor een betere bescherming tegen verkoudheid

De hoge temperaturen in de sauna doen onze eigen lichaamstemperatuur stijgen. Niet veel, misschien 2 graden, maar deze zorgen ervoor dat we meer witte bloedcellen en antistoffen gaan aanmaken. Je kan het al raden, dit heeft een positief effect op het immuunsysteem. Ons immuunsysteem krijgt hierdoor een natuurlijke boost wat ons meer bescherming biedt tegen verschillende soorten ziektes zoals verkoudheid of griep. Heb je vaak last van een verkoudheid? Dan is een saunabezoek bij Vitala de ideale oplossing voor jou!

Minder spierpijn na het sporten

Voor mensen die vaak sporten is dit voordeel zeer belangrijk en toepasselijk. We kennen het allemaal toch? Na het sporten met spierpijn zitten, pijn aan de rug of zure spieren? Dat is voor niemand leuk. Door een uurtje te genieten van de sauna vindt er een versnelde doorstroom plaats van het bloed. Deze versnelde en verbeterde doorstroming zorgt ervoor dat het melkzuur in je spieren sneller wordt afgevoerd. Melkzuur is het zuur die zich na zware work-outs en inspanning ophoopt in de spieren. Het is dat melkzuur dat ervoor zorgt dat je spierpijnen krijgt. Hoe sneller dit melkzuur afgevoerd wordt, hoe beter want de spieren kunnen sneller terug gevoed worden. Ook de aanmaak van endorfines zorgt voor minder spierpijn. 

Gezonder haar en huid door sauna

Doorbloeding is enorm belangrijk als je een gezonde huid en haar wil. Door de warmte in de sauna worden er afvalstoffen afgevoerd en wordt de bloedsomloop geregeld. Dit zal ervoor zorgen dat je huid al sneller zachter zal aanvoelen en ook je haar zal meer stralen. Daarnaast wordt je huid gereinigd. De warmte zorgt ervoor dat de poriën open komen te staan en het vuil in je poriën wordt afgevoerd. Optimaal voor een prachtige huid!

prive sauna met overnachting

Er zijn dus tal van voordelen om af en toe eens in de sauna te duiken, met of zonder partner. Je kan dit doen na een intensieve work-out, maar ook als ontspanning kan je naar de wellness of spa gaan. Waar wacht je nog op? 

Ik wil nu een afspraak maken!

Heb je nog vragen?

Zit je verder nog met specifieke vragen over onze sauna? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, info@vitala.be of 0475 54 44 18.

Kan u niet genoeg krijgen over onze blog artikelen? Lees nu ook wat kost een saunabezoek? en Beauty @ Home.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x