Team

Ontdek Vitala Beauty & Wellness: Uw Toevluchtsoord voor Ultieme Verzorging

Bij Vitala Beauty & Wellness heten we u welkom in een wereld van ongeëvenaarde zorg en verwennerij. Maak kennis met ons uitzonderlijke team die zich volledig toewijdt aan uw welzijn.

Onze hooggekwalificeerde professionals staan klaar om u te verwennen en te begeleiden in uw reis naar huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing. Met een specialisatie in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen, bieden wij een scala aan opties, waaronder innovatieve behandelingen zoals Lipotouch voor vetreductie door middel van cavitatie, Alma Beauty Remove diode laser voor blijvende laserontharing, Endermologie voor anti-cellulitis, Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie met OxyGeneo-dermo-peel, RF Regen TriPolar, Universal Contour Wrap en schoonheidsbehandelingen met het gerenommeerde merk Maria Galland.

Ons team staat garant voor een buitengewone ervaring, waarbij uw welzijn en schoonheid centraal staan. Welke zorg u ook nodig heeft, onze specialisten zijn er om aan uw wensen te voldoen.

Verwen uzelf met de beste zorg bij Vitala Beauty & Wellness. Uw oase van ontspanning en heropleving wacht op u!

Svetlana

Zaakvoerder

Met veel ondernemingszin en accent op "positief verouderen" run ik reeds 24 jaar deze prachtige zaak . Ik wil jullie graag verder inspireren om goed voor jezelf te zorgen.

Jürgen

Mede- Zaakvoerder
Naast mijn eigen fulltime job, tracht ik op de vrije momenten mijn vrouw en haar team te ondersteunen.
Ik sta steeds versteld van haar gedrevenheid... op een piekfijne manier beheert ze haar zaak, zowel voor Vitala klanten als voor haar team!

Luna

Bij Vitala voel ik mij op de juiste plaats, een poel vol professionele kennis en menselijke contacten, omringd met vriendschap en appreciatie.
Bij mij kan je terecht voor o.a. de laserontharing, endermologie, microdermabrasie , een heerlijke massage of een zalige verzorging met producten van het wereldberoemde merk Maria Galland...
Naast de fijne babbel, zal ik u omringen met mijn beste zorgen en een gepersonaliseerd advies.

Groetjes, Luna

Suzy

Ik ben Suzy :-)
Sinds mijn start bij Vitala voel ik mij op en top goed in mijn vel en op mijn plaats! Ik werk ontzettend graag samen met mijn collega's en verzorg met plezier alle onze klanten.
Mijn lievelingsbehandelingen zijn, naast het werken met de hoogtechnologische apparaten, een ontspannende massage geven en gelaatsverzorging van het topmerk Maria Galland. Ik hoop jou snel in Vitala te mogen verwelkomen!

Liefs, Suzy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x