Team

Vitala Beauty & Wellness instituut, waar u van alle beste zorgen kan genieten.

Maak kennis met ons team van professionele schoonheidsspecialisten en kappers.

Zij leggen u in de watten en ontfermen zich over uw huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing.  Ze zijn tevens gespecialiseerd in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (vetreductie: liposuctie door middel van cavitatie), Alma Beauty Remove diode laser voor permanente laser ontharing, Biolifting-anti-aging (Semperbeauty), Endermologie (anti cellulite), Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie (Oxygeneo dermo-peel), Led-Lichttherapie (Red & Blue), RF Regen TriPolar, Universal Contour Wrap, Cryolipolyse, Kyalin, schoonheidsbehandelingen van Carita Paris en Decléor, het proteïnedieet … kortom onze specialisten staan voor u klaar!


Sarah

Het werken in Vitala doet mij deugd: sociaal contact, actief zijn en werken met mijn fijne collega's in een modern, professioneel en dynamisch instituut.
Ik hou van de talloze combinaties met producten en hoogwaardige toestellen die we bij Vitala toepassen om tot een beste resultaat te komen, maar ook ondersteun ik graag mijn bazin door te zorgen dat alles steeds piekfijn verloopt :-)
Contacteer mij zeker voor een gepersonaliseerd advies!

Tot snel in Vitala, Sarah

Luna

Bij Vitala voel ik mij op de juiste plaats, een poel vol professionele kennis en menselijke contacten, omringd met vriendschap en appreciatie.
Bij mij kan je terecht voor o.a. de laserontharing, endermologie, microdermabrasie , een heerlijke massage of een zalige verzorging met producten van het wereldberoemde merk Maria Galland...
Naast de fijne babbel, zal ik u omringen met mijn beste zorgen en een gepersonaliseerd advies.

Groetjes, Luna

Suzy

Ik ben Suzy :-)
Sinds mijn start bij Vitala voel ik mij op en top goed in mijn vel en op mijn plaats! Ik werk ontzettend graag samen met mijn collega's en verzorg met plezier alle onze klanten.
Mijn lievelingsbehandelingen zijn, naast het werken met de hoogtechnologische apparaten, een ontspannende massage geven en gelaatsverzorging van het topmerk Maria Galland. Ik hoop jou snel in Vitala te mogen verwelkomen!

Liefs, Suzy

Lora

Ik ben Lora, sinds mijn 2 jaar volg ik mijn mama (Svetlana) en Vitala . Ik ben een trotse getuige van haar doorzettingsvermogen, creativiteit en liefde. Als student rechten deed het werken in Vitala mij deugd: sociaal contact, in een zeer luxueuze, mooie zen-omgeving en fijne producten actief zijn en hard, maar met voldoening werken.
Mijn lievelingsbehandelingen zijn een ontspannende gelaatsverzorging van Maria Galland en make-up advies!
Liefs, Lora

Jürgen

Mede- Zaakvoerder
Naast mijn eigen fulltime job, tracht ik op de vrije momenten mijn vrouw en haar team te ondersteunen.
Ik sta steeds versteld van haar gedrevenheid... op een piekfijne manier beheert ze haar zaak, zowel voor Vitala klanten als voor haar team!

Svetlana

Zaakvoerder
Met veel ondernemingszin en accent op "mooi verouderen" run ik reeds 24 jaar deze prachtige zaak .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x