Team

Vitala Beauty & Wellness instituut, waar u van alle beste zorgen kan genieten.

Maak kennis met ons team van professionele schoonheidsspecialisten en kappers.

Zij leggen u in de watten en ontfermen zich over uw huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing.  Ze zijn tevens gespecialiseerd in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (vetreductie: liposuctie door middel van cavitatie), Alma Beauty Remove diode laser voor permanente laser ontharing, Biolifting-anti-aging (Semperbeauty), Endermologie (anti cellulite), Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie (Oxygeneo dermo-peel), Led-Lichttherapie (Red & Blue), RF Regen TriPolar, Universal Contour Wrap, Cryolipolyse, Kyalin, schoonheidsbehandelingen van Carita Paris en Decléor, het proteïnedieet … kortom onze specialisten staan voor u klaar!


Sarah

Het werken in Vitala doet mij deugd: sociaal contact, actief zijn en werken met mijn fijne collega's in een modern, professioneel en dynamisch instituut.
Ik hou van de talloze combinaties met producten en hoogwaardige toestellen die we bij Vitala toepassen om tot een beste resultaat te komen. Contacteer mij zeker voor een gepersonaliseerd advies!
Tot snel in Vitala, Sarah

Jürgen

Mede- Zaakvoerder

Svetlana

Met veel ondernemingszin en accent op "mooi verouderen" run ik reeds 23 jaar deze prachtige zaak .

Lora

Ik ben Lora, sinds mijn 2 jaar volg ik mijn mama (Svetlana) en Vitala . Ik ben een trotse getuige van haar doorzettingsvermogen, creativiteit en liefde. Als student rechten doet het werk in Vitala mij deugd: sociaal contact, actief zijn en hard werken.
Mijn lievelingsbehandelingen zijn een ontspannende gelaatsverzorging van Decléor en een make-up advies!
Liefs, Lora

Aziz

Ik ben Vitala's kapper... hou ervan om jouw haren volledig in de watten te leggen, professioneel advies te geven over jouw haar en de aangepaste behandelingen met de beste producten van het wereldberoemd merk, Kérastase (hair wellness, hair clinic, producten tegen haaruitval, dun haar, ...).Jouw haar is mijn grootste passie!

Eva

Bij Vitala voel ik mij op de juiste plaats, een poel vol professionele kennis en menselijke contacten, omringd met vriendschap en appreciatie.
Bij mij kan je terecht voor o.a. de laserontharing, endermologie, microdermabrasie , een heerlijke massage of een zalige verzorging met producten van het wereldberoemde merk Maria Galland...
Naast de fijne babbel, zal ik u omringen met mijn beste zorgen en een gepersonaliseerd advies.

Groetjes, Eva

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x