Blog

Vind hier alle nieuwtjes over jouw lievelingsbehandelingen, tips van onze specialisten en onze recentste acties!

Help, ik heb haaruitval!

Merk je dat je veel haar verliest wanneer je door je haar borstelt? Ziet je haar er dunner en futloos uit? In de meeste gevallen zijn deze symptomen te wijten aan seizoens- of hormoonveranderingen. In dit artikel gaan we dieper in op haaruitval, de diverse oorzaken ervan en bieden we effectieve remedies aan. Of het nu wordt veroorzaakt door lichamelijke factoren, medicatie, stress, vervuiling, of na de bevalling, haaruitval is een veelvoorkomend probleem dat we graag bespreken.

Wat zegt je huid over je gezondheid?

Ben jij de geluksvogel met een stralend, zacht perzikvelletje? Of zijn er toch wat oneffenheden te bespeuren op jouw huid? Of heb je last van puistjes of acne? De plaats van deze oneffenheden zegt heel wat over de gezondheid van je huid en lichaam. Ons team van specialisten vat het voor jou kort samen in deze blog.

5 originele cadeautips geselecteerd door Vitala!

Ho ho ho, de gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur, Kerstmis. En wat hoort daar na veel sneeuw, lekker eten en bubbels bij? Kerstcadeautjes! Iedereen wil graag met originele cadeautje uitpakken, maar de zoektocht naar dat gepaste cadeau is niet altijd even makkelijk. Vitala helpt je daarom graag op weg!

Permanente laserontharing, haartjes definitief verwijderd!

De winter is het perfecte moment om aan je summer body te werken. Het gaat hier niet over strakke buiken, maar over het permanent verwijderen van haren door gebruik te maken van laserontharing. Nu is het ideale moment om hier mee te starten. In dit blog artikel kom je alles te weten over permanente laserontharing. Wij beantwoorden al uw vragen!

5 redenen waarom de sauna gezond is voor jou

Niets is zo rustgevend dan een dagje wellness en lekker genieten van een heerlijke sauna! Weg met alle overbodige stress, zweet al je zorgen uit je lichaam en versterk je immuunsysteem. Kom hier de 5 belangrijkste redenen te weten waarom een bezoek aan de sauna gezond is voor jouw lichaam!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x