Endermologie Heverlee

Een stevige huid dankzij een endermologie behandeling nabij Heverlee? 

Welkom bij Vitala, het schoonheidssalon waar natuurlijke schoonheid en gezondheid voorop staan.
Endermologie is een behandeling die zonder operaties of medicatie cellulitis en huidverslapping écht te lijf gaat met een uitstekend resultaat.

endermologie Heverlee

Wat is endermologie Heverlee?

Endermologie is een behandeling die zonder operaties of medicatie cellulitis en huidverslapping écht te lijf gaat met een uitstekend resultaat. Cellulitis wordt verminderd, je huid wordt steviger en de bloedcirculatie verbetert. Endermologie staat ook wel bekend als cellulitisbehandeling, lipomassage of vacuümtherapie. 

Bij een endermologie behandeling maken we gebruik van geautomatiseerde rollers en zuigkracht om de huid te masseren en te verstevigen. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren tachtig als een medische behandeling om littekens te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Later ontdekte men dat het ook effectief was in het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Onze schoonheidsspecialistes kregen een opleiding tot endermoloog. Vitala heeft het laatste nieuwe toestel van LPG (met nog betere resultaten) dat op de markt is.

Cellulitis? Huidverslapping? Verstevig je huid dankzij een endermologie behandeling nabij Heverlee!

Afspraak maken

Wat doet endermologie LPG ®?

Endermologie is een uitstekende niet-chirurgische methode om cellulitis doeltreffend te behandelen. Deze methode, die door Vitala wordt toegepast, maakt het mogelijk om de contouren van het lichaam te verbeteren en de sinaasappelhuid te laten verdwijnen. De cellulitisbehandeling kan vrijwel op alle zones van het lichaam worden toegepast waar cellulitis optreedt.

Naast het behandelen van cellulitis, kan deze endermologie LGP ® ook worden gebruikt om de conditie van de huid te verbeteren.


Boek nu je endermologie behandeling bij Vitala nabij Heverlee, en maak komaf met cellulitis!

Reservereninfo@vitala.be

Hoe gaat een cellulitisbehandeling Heverlee precies in zijn werk?

Een endermologische behandeling met het LPG-toestel is een geheel pijnloze behandeling die cellulitis letterlijk te lijf gaat om een strakkere huid te bekomen. Een eenmaal behandeld gebied levert blijvend resultaat op. Dit wilt niet zeggen dat u nooit meer op die plaats cellulitis kunt krijgen. Dit betekent wel dat zowel de huid als het onderliggende weefsel door endermologie wordt geactiveerd, waardoor cellulitis in de toekomst bijna geen kans meer krijgt om te ontstaan. Een uitzondering hierop vormt een forse toename in omvang en gewicht.

Door middel van twee rollers worden vetcellen als het ware 'kapot geknepen', waarbij ook het iets dieper gelegen vet onder de huid wordt behandeld. 

Na verloop van meerdere behandelingen, gemiddeld 10 tot 20, wordt het effect duidelijk zichtbaar. Dit zal uiteraard te allen tijde na overleg tussen u en de therapeute van Vitala worden vastgesteld. Je kunt tevens op elk gewenst moment besluiten de behandeling af te ronden indien het gewenste resultaat voor jou werd bereikt.

endermologie Heverlee

Voor wie is endermologie lpg ® geschikt?

Een cellulitisbehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die last hebben van cellulitis en een slappere huid op bepaalde delen van het lichaam. Het is ook geschikt voor mensen die na een zwangerschap of gewichtsverlies hun huid willen verstrakken. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals kanker, moeten hun arts raadplegen voordat ze endermologie overwegen.

Endermologie lpg ® wordt vaak toegepast bij:

  • Cellulitis, sinaasappelhuid
  • Rijbroek
  • Huidverslapping
  • Voor of na een liposuctie
  • Voor een betere verdeling van de vetten
  • Centimeterverlies
  • Ter ondersteuning van een dieet

Endermologie Heverlee prijs

Eenmalige behandeling
€ 60,- (40 min)
Een zone na cavitatie€ 40,-
Endermologie full body€ 70 (50 min)
Endermologie full body & full facelift€ 130 (90 min)
Endermologie met manuele relaxmassage rug en schouders€ 75 (60 min)

 

Abonnementen

10 behandelingen + 1 gratis

15 behandelingen + 2 gratis

20 behandelingen + 3 gratis


(Er is ook een vriendinnen korting van €10,- op uw volgende behandeling of €50 op een abonnement)

endermologie Heverlee

Ontdek ook endermolift ®, de 100% natuurlijke anti-aging gezichtsbehandeling

Endermolift ® is een 100 % natuurlijke anti-aging gezichtsbehandeling voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Deze techniek maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend, zichtbaar jonger gezicht.

Om in alle veiligheid het jeugdigheids-potentieel van uw huid te stimuleren en voor een doeltreffende anti-aging behandeling, niet agressief en 100 % natuurlijk. Voor mensen die een oplossing zoeken tussen zachte en niet agressieve technieken (die niet zonder riscico zijn).

endermologie Heverlee

Om de resultaten van een medische ingreep (botox injecties, fillers, peelings, mesotherapie enz.) te verfijnen en de neveneffecten ervan te beperken. Voor een stralend gelaat op elke leeftijd. Om zijn gelaat te onderhouden zoals men zijn lichaam onderhoudt (skin fitness).

De Endermolift ® techniek biedt snel zichtbare resultaten, en zorgt voor een onvermoeid en jeugdiger gezicht, een "coup d'éclat". Een optelsom aan resultaten, sessie na sessie, om rimpels en groeven te verminderen, stevige contouren te hebben, een mooiere teint te bekomen en algemeen de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Afspraak makenOntdek endermolift

Over Vitala Beauty & Wellness

Welkom bij Vitala, een waar paradijs in Leuven, nabij Heverlee. Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen en spa-arrangementen.

Bij Vitala kan je voor een privé sauna arrangement komen (inclusief een aantal uurtjes gebruik van onze faciliteiten, massage, hapjes, bubbels) maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon. Alleen of met een fijn gezelschap (voor onze behandelingen met meerdere personen tegelijk). The sky is the limit!

Vitala- endermologie Heverlee

Vitala - endermologie Heverlee

Vitala

Endermologie Heverlee bij Vitala

Geniet van zachte en gezonde huid bij Vitala, uw favoriete schoonheidssalon voor endermologie.
Kom heerlijk ontspannen bij Vitala Beauty & Wellness!

Vitala

Tiensesteenweg 104
3001 Heverlee (Leuven)

Contactgegevens

0475 54 44 18
info@vitala.be

Openingsuren

Open van maandag tot zondag van 08u30 tot 22u00.
Dinsdag gesloten. Zondag alleen privé wellness.

Social media

Volg Vitala ook op Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x