Schoonheidssalon

Vitala Beauty en Wellness Instituut, waar u kunt genieten van de beste behandelingen.

Vitala, meer dan 25 jaar geleden gelanceerd in hartje Leuven, is vandaag een toonaangevend schoonheidsinstituut/salon voor huidverbetering, afslanken en permanente ontharing, gespecialiseerd in niet-invasieve schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (vetreductie: cavitatie liposuctie), Alma Beauty Remove diodelaser voor permanente laserontharing, Anti-aging Biolifting (Semperbeauty), Endermologie (anti cellulite), Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie (Oxygeneo dermo -peel), RF Rain TriPolar, Universal Contour Wrap, beauty behandelingen van Maria Galand... kortom het beautycentrum voor jou!   Ontdek ook onze privé wellness en een scala aan interessante arrangementen.

Bel of mail ons voor meer informatie en we helpen jou graag verder.

Wij aanvaarden ook vouchers van Bongo meer informatie over de voorwaarden vind je op www.bongo.be

Lichaam

"Het is niet om 'de eeuwige jeugd' te doen. Waar het wel om te doen is dat is een verzorgde huid die iets van haar jeugdigheid bewaart."

Gelaat

"Wanneer een gelaat met producten van hoogste kwaliteit verzorgd wordt, straalt het dat ook uit."

Handen & voeten

"Schoonheid die van binnen komt, is subliem. Wanneer ze van buiten een handje geholpen wordt, is ze ronduit betoverend."

Ontharen

"Met de huid is het zoals met de mens: goed behandeld, gekoesterd en verzorgd, toont zij zich graag van haar beste kant."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x