Schoonheidssalon Kessel-Lo

Op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt van Kessel-Lo?

Welkom bij Vitala! Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen.
Onze schoonheidsspecialisten heten je welkom om je te verwennen met de beste producten en hoogtechnologische apparatuur.

Afspraak makenContact opnemen

Vitala, een schoonheidssalon met meer dan 2 decennia ervaring

Bij Vitala staan natuurlijke schoonheid en gezondheid voorop. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn immers van onschatbare waarde. Wij gaan voor échte resultaten. Bij ons leer je je niet langer blind te staren op niet haalbare schoonheidsidealen, maar met je lichaam op een haalbare en realistische manier om te gaan. Zodoende haal je er het beste uit, zonder chirurgie.

Wij slaan dagelijks de handen in elkaar om het hedendaagse schoonheidsideaal te doorprikken. Wat we te zien krijgen is al te vaak illusie. Hoe het beste uit jezelf te halen is waar het ons allemaal om draait. Uit liefde voor de mens ... En dat wij van mensen houden, dat voel je... telkens weer ...

Maak een afspraak bij Vitala

Schoonheidssalon | Lichaamsverzorging

Het is niet om 'de eeuwige jeugd' te doen. Waar het wel om te doen is dat is een verzorgde huid die iets van haar jeugdigheid bewaart.

Ben je op zoek naar een schoonheidsbehandeling voor je lichaam in de buurt van Kessel-Lo? Wij geven jouw graag persoonlijk advies!

Ontdek onze lichaamsbehandelingen

Endermologie / Lipomassage

Endermologie is een behandeling die zonder operaties of medicatie cellulitis en huidverslapping écht te lijf gaat met een uitstekend resultaat.

Naast het behandelen van cellulitis, kan de methode ook worden toegepast ter verbetering van de conditie van de huid.

Meer weten over deze behandeling? 

Ontdek endermologieAfspraak endermologie

Regen TriPollar Maximus

De Regen TriPollar behandeling is gebaseerd op RF radiofrequentietechnologie. Tijdens de behandeling dringen radiogolven de huid binnen. Die golven warmen de vetcellen -die de typische bultjes en kuiltjes veroorzaken- op zonder nadelige gevolgen voor de omliggende weefsels. Door de opwarming geven de vetcellen een deel van hun inhoud vrij en worden ze kleiner. Tegelijkertijd wordt de stofwisseling gestimuleerd.

Meer weten over deze behandeling?

Ontdek Regen TriPollarAfspraak maken voor Regen TriPollar

Lipotouch / Cavitatie

Een revolutie op het vlak van verwijderen van cellulitis en vetophopingen. Zonder pijn, zonder snijden, zonder risico's. Snelle en zekere resultaten.

Meer weten over deze behandeling?

Ontdek LipotouchMaak een afspraak voor Lipotouch

Universal Contour Wrap™

Met de Universal Contour Wrap™ verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfesysteem waardoor inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden.

Door het ontgiften gaat de huid sterk verstevigen, waardoor men zelfs na één sessie tussen 15 en 40 cm in lichaamsomtrek gaat verliezen. Wij raden echter aan om telkens 3 behandelingen te laten doen, omdat het resultaat dan optimaal is.

Meer weten over deze behandeling?

Ontdek Universal Contour Wrap™Afspraak voor Universal Contour Wrap™

Schoonheidssalon Kessel-Lo

Schoonheidssalon | Gelaatsverzorging

Wanneer een gelaat met producten van hoogste kwaliteit verzorgd wordt, straalt het dat ook uit.

Wie de wereld van Vitala binnenstapt, gelooft in de combinatie van extreme resultaten en ongeëvenaard comfort. Een perfect evenwicht tussen manuele vaardigheid, streng gecontroleerde producten en zeer doeltreffende apparaten. Uw Vitala schoonheidsinstituut bouwt op deze drie domeinen verder aan zijn expertise om de grenzen van non-invasieve huidverzorging te verleggen om nog betere en duurzamere schoonheidsresultaten te garanderen die zichtbaar en voelbaar zijn.

Ontdek onze gelaatsverzorgingenAfspraak maken voor jouw gelaatsverzorging

Huidanalyse

Eerst meten, dan het juiste doen! Ieder mens heeft een andere huid. Daarom kan een behandeling niet voor iedereen dezelfde zijn, maar men bekomt het beste resultaat als men de behandeling individueel op de noden van ieder specifiek huidtype afstemt. 

Wij starten uw behandeling telkens met een huidanalyse. Hierbij maken wij gebruik van een toestel dat precieze wetenschappelijke metingen uitvoert waardoor we uw huidconditie in kaart kunnen brengen. De metingen van de huidanalyse gaan 10.000 keer verder dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen en geven precieze informatie over vochttekort, gevoeligheid, pigmentvlekken, rimpels, huidreliëf en talgafscheiding.

De huidanalyse geeft voor zowel voor vrouwen als mannen een uitstekend inzicht in de conditie van hun huid.

Benieuwd naar de conditie van jouw huid?

Afspraak maken voor een huidanalyse

Producten in de kijker: Maria Galland Beauté

Wereldwijd staat Maria Galland Paris synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit, met onmiddellijke en direct zichtbare resultaten. Het spreekt dan ook voor zich dat onze schoonheidsspecialistes bij Vitala zweren bij de producten van Maria Galland.

Of het nu gaat om een gelaatsverzorging of een lichaamsverzorging – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

 Haar holistische methode, gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is uniek, professioneel en wordt geperfectioneerd door geavanceerd onderzoek en ontwikkeling.

Ervaar een exclusieve verzorging die de zinnen streelt!

Meer weten over onze Maria Galland producten?

Ontdek Maria Galland
Contacteer ons

Schoonheidssalon Kessel-Lo - Maria Galland

Schoonheidssalon | Verzorging voor handen & voeten

Schoonheid die van binnen komt, is subliem. Wanneer ze van buiten een handje geholpen wordt, is ze ronduit betoverend.

Op zoek naar een manicure, pedicure of gellak in de buurt van Kessel-Lo? Ook hiervoor kan je bij schoonheidssalon Vitala terecht.

Ontdek onze manicures en pedicures

Manicure OPI
Pedicure OPI
Gellak

Schoonheidssalon | Ontharen

Met de huid is het zoals met de mens: goed behandeld, gekoesterd en verzorgd, toont zij zich graag van haar beste kant.

Afspraak maken voor een ontharing

Epilatie met hars

We verwijderen ongewenste haartjes op een professionele manier. Hierdoor blijven ze langer weg en kan je minstens 4 weken genieten van een gladde, haarloze huid.

Interesse in onze ontharing met hars?

Meer weten over een epilatie met hars?Afspraak maken voor epilatie

Laserontharing

Permanente haarverwijdering met de laser of laserontharing is vandaag de standaard. Het is de meest effectieve behandeling en en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid. 

Wij werken met de Alma Beauty laser. Het is de meest effectieve behandeling en en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid.

Op zoek naar laserontharing in de buurt van Kessel-Lo?

Schoonheidssalon Kessel-Lo

Meer weten over laserontharing?Afspraak maken voor een laserontharing

Schoonheidsspecialist mannen in de buurt van Kessel-Lo gezocht?

Ontdek onze "Men Only" behandeling!

Laat u adviseren door uw behandelende schoonheidsspecialiste! We geven je persoonlijk advies op het gebied van uiterlijke verzorging en streven naar 100% klanttevredenheid voor elke interactie die wij met jou als klant hebben. De producten die wij gebruiken zijn dan ook specifiek afgestemd op jouw huidtype.

Tijdens onze exclusieve mannenbehandeling geven we u graag de nodige uitleg over welke producten geschikt zijn voor jouw huidtype en hoe je die thuis kan gebruiken.

Laat je als man verwennen en maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialiste.

Ontdek de men only behandelingAfspraak maken

Schoonheidsspecialist mannen Kessel-Lo

Massages

Heerlijk ontspannen en genieten en tevens al je blokkades en spierpijnen wegwerken!
Geniet van een verdiende ontspanning, verlicht acute of chronische (spier)pijn en herwin je bewegingsvrijheid dankzij onze massages.

Ook hiervoor kunt u bij Vitala terecht!

Ontdek ons massage-aanbodAfspraak maken voor een heerlijke massage

Vitala, beauty, sauna én welness center

Bij Vitala kan je voor een privé sauna arrangement komen (inclusief een aantal uurtjes gebruik van onze faciliteiten, massage, hapjes, bubbels..) maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon... Alleen of met een fijn gezelschap. The sky is the limit!

Vitala | Schoonheidssalon Kessel-Lo

Graag verwelkomen wij u van harte in het totale wellnessconcept van Vitala Beauty & Wellness, waar u van de beste zorgen kan genieten. Wij beschikken over een luxe spa, schoonheidsinstituut en een top Kérastase kapsalon, en dit alles onder één dak!

Contacteer Vitala
Maak een afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x