Alma Beauty Laser

Permanente haarverwijdering met de laser of laserontharing is vandaag de standaard. Wij werken met de Alma Beauty laser.

Wat doet de laserontharing met de Alma Beauty laser?

Permanente haarverwijdering met de laser of laserontharing is vandaag de standaard.  Vitala gebruikt de 810 nm Alma Beauty Remove diodelaser.  Deze "gouden standaard" diodelaser wordt wereldwijd in meer dan 3500 instituten en door plastische chirurgen gebruikt. 

Het is de meest effectieve behandeling en en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid.

De combinatie van Alma's 810 nm diodelaser met de gepatenteerde SHRTM technology maakt dit Alma Beauty Remove toestel tot het veiligste, meest betrouwbare en meest effectieve laser haarverwijderingoplossing die vandaag beschikbaar is in de markt. 

SHR heeft in talloze klinische studies bewezen om de veiligste ontharingstechnologie te zijn voor alle huidtypes (I-VI). SHR’s unieke methode van gradueel opwarmen en energietoevoer is speciaal ontworpen om de risico's op schade tot een absoluut minimum te beperken, ongeacht het pigmentniveu.  Dit maakt het een absoluut veilige en effectieve methode, ook voor donkere huidtypes.  Blootstelling aan de zon is ook veel minder traumatisch met deze SHR technologie in vergelijking met andere ontharingsmethodes.

Alma Beauty REMOVE™ biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie, veelzijdigheid in bediening en gemak in toepassing. U bent met deze techniek in staat om alle huid-tinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en biedt uw klanten de prachtige, zijdezachte gladde huid.Permanente haarverwijdering: hoe werkt het weglaseren in principe?

LaserontharingLaserontharingAlma Beauty Laser

Door kompressie van het handstuk tegen de huid, komt de haarwortel dicht bij het huidoppervlak. Tegelijkertijd geeft dit handstuk een lichtflits af, die warmte genereert. Deze warmte wordt door de in het haar aanwezige melanine naar de haarwortel getransporteerd. De haarwortel loopt op deze manier definitieve schade op en zal nooit meer een haar ontwikkelen. Om dit principe te begrijpen dient u te weten welke haargroei cycli er bestaan.

Promo


De lasermethode en de haargroei cyclus

Wanneer ons haar groeit (lees anagene fase) blijft het in contact met de haarwortel. Dit is nu net wat er nodig is voor het vernietigen van de haarwortel. Haren bevatten namelijk melanine. Die absorbeert licht en zet het in warmte om. De warmte van een lichtflits uit het lasertoestel is sterk genoeg om de haarwortel definitief te vernietigen.

Is definitieve laserontharing goed voor alle huidtypes?

De laser werkt zowel op donkere als lichtere huidtypes. Bij donkere huidtypes duurt het vaak iets langer om hetzelfde resultaat te bekomen als bij lichtere huidtypes. Dit komt doordat een langere pulsatietijd en lagere energie nodig zijn. U kunt bij ons altijd terecht voor een voorafgaande huidanalyse en testshot. Let op: als u een tatoeage heeft, kunnen we deze zone helaas niet behandelen zonder de tatoeage te beschadigen!

Pijnvrije ontharingsbehandeling

Bij het gebruiken van traditionele ontharingsapparaten of -technieken is de behandeling vaak een ware nachtmerrie. Bij iedere flits wordt u vaak blootgesteld aan een onwaarschijnlijk pijngevoel. Ook de epilatie met hars is niet altijd een pretje. De laserbehandeling met de diodelaser van Alma Beauty is echter volledig pijnvrij. U zal versteld staan hoe efficiëntie en plezier gecombineerd worden. 

100 % tevredenheid

Het aantal behandelingen laserontharing varieert per zone. Gemiddeld zijn er 6 a 10 behandelingen nodig (voor donkerder huidtypes kan dit soms iets meer bedragen), want niet elk haartje bevindt zich in de anagene fase. Wanneer de laser de haarzakjes vernietigt, is het haarzakje definitief vernietigd. Maar vergeet echter niet dat op de plaatsen waar tijdens de behandeling nog geen haartjes groeiden dan ook geen haarzakjes konden worden vernietigd. Vandaar de noodzaak aan meerdere behandelingen.Voordelen van de Alma Beauty Remove laser

Pijnvrij en comfortabel

Bij de lasermethode wordt de temperatuur van de haarwortel stapsgewijs verhoogt, niet in een keer. Dit gebeurt door de kop tijdens de behandeling te bewegen. Op die manier wordt de energie gelijkmatig afgeleverd zodat u zich zeer comfortabel voelt.

Definitief ontharen met de laser werkt voor alle huidtypes
De hoge gemiddelde kracht, de lage flux en het hoge herhalingsritme van de laser zorgen ervoor dat de energie veilig voor alle huidtypes wordt afgeleverd.

Laseren: kort en pijnvrij

Borst, rug of andere zones ontharen is met laserbehandelingen een fluitje van een cent en heel comfortabel. Natuurlijk varieert de tijd voor een behandeling ietwat. Een behandeling van rug een benen bijvoorbeeld duurt slechts ongeveer 15 minuten.


Te behandelen zones

  • Vrouwen
    Bovenlip, Kin, Jukbeenderen, Nek, Hals, Bikini, Oksels, Armen, Onderbenen, Volledige benen
  • Mannen
    Zwembroek mannen, Schouders, Baard, Borst, Buik, Rug


Prijzen

Kleine zone

Boven- of onderlip, kin, wenkbrauwen, wenkbrauwen tussenstuk, navel, tepelhof, vingers, tenen, perineum (zone rond anus), oorlel, bakkebaarden 

€ 50,-


Middelkleine zone

Wangen, hals (van de eerste plooi tot sleutelbeen), oksels, bikinilijn voorkant, stringlijn, buik (tussen navel en venusheuvel), handen of voeten volledig, penis, bilnaad 

€ 100,-


Middelgrote zone

Gelaat volledig, bikini brésilien (enkel streepje op venusheuvel), bikini volledig (voor en onderkant), onderarmen, bovenarmen, schouders, billen, onderrug, bovenrug, baard, balzak

€ 150,-

Grote zone

Onderbenen, borst, buik 

Bovenbenen

€ 200,-
€ 290,-

                                                                                              

(Er is ook een vriendinnen korting van €10,- op uw volgende behandeling of €50 op een abonnement)

Onze abonnementen hebben een geldigheid van 1 jaar. In uitzonderlijke gevallen, zoals ziekte, verblijf in het buitenland, enzovoort, kunnen ze met maximaal 1 jaar worden verlengd. Na deze periode komen ze automatisch te vervallen.

PromoMaak nu een afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x