Laserontharing Kessel-Lo

Op zoek naar laserontharing in de buurt van Kessel-Lo?

Welkom bij Vitala! Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen.
Onze schoonheidsspecialisten heten je welkom om je te verwennen met de beste producten en hoogtechnologische apparatuur.

Afspraak maken voor een laserontharingContact opnemen

Laserontharing

Permanente haarverwijdering met de laser of laserontharing is vandaag de standaard. Het is de meest effectieve behandeling en en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid.

Permanente laserontharing Kessel-Lo

Permanente ontharing | Welke laser gebruikt Vitala Kessel-Lo?

Vitala gebruikt de 810 nm Alma Beauty Remove diodelaser. Deze "gouden standaard" diodelaser wordt wereldwijd in meer dan 3500 instituten en door plastische chirurgen gebruikt. 

Het is de meest effectieve behandeling en en geeft de beste garantie voor een haarloze zijdezachte huid.

De combinatie van Alma's 810 nm diodelaser met de gepatenteerde SHRTM technology maakt dit Alma Beauty Remove toestel tot het veiligste, meest betrouwbare en meest effectieve laser haarverwijderingoplossing die vandaag beschikbaar is in de markt. 

SHR heeft in talloze klinische studies bewezen om de veiligste ontharingstechnologie te zijn voor alle huidtypes (I-VI). SHR’s unieke methode van gradueel opwarmen en energietoevoer is speciaal ontworpen om de risico's op schade tot een absoluut minimum te beperken, ongeacht het pigmentniveu. Dit maakt het een absoluut veilige en effectieve methode, ook voor donkere huidtypes. Blootstelling aan de zon is ook veel minder traumatisch met deze SHR technologie in vergelijking met andere ontharingsmethodes.

Alma Beauty REMOVE™ biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie, veelzijdigheid in bediening en gemak in toepassing. U bent met deze techniek in staat om alle huid-tinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en biedt uw klanten de prachtige, zijdezachte gladde huid.Laserontharing Kessel-Lo

Wil je je lichaamshaar permanent verwijderen? Ben je op zoek naar laserontharing in regio Kessel-Lo? Laat je lichaamshaar weglaseren bij Vitala.

Afspraak maken laserontharing  Contacteer Vitala

Permanente ontharing | Hoe werkt het?

Door kompressie van het handstuk tegen de huid, komt de haarwortel dicht bij het huidoppervlak. Tegelijkertijd geeft dit handstuk een lichtflits af, die warmte genereert. Deze warmte wordt door de in het haar aanwezige melanine naar de haarwortel getransporteerd. De haarwortel loopt op deze manier definitieve schade op en zal nooit meer een haar ontwikkelen. Om dit principe te begrijpen dient u te weten welke haargroei cycli er bestaan.

De lasermethode en de haargroei cyclus

Wanneer ons haar groeit (lees anagene fase) blijft het in contact met de haarwortel. Dit is nu net wat er nodig is voor het vernietigen van de haarwortel. Haren bevatten namelijk melanine. Die absorbeert licht en zet het in warmte om. De warmte van een lichtflits uit het lasertoestel is sterk genoeg om de haarwortel definitief te vernietigen.

Is definitieve laserontharing goed voor alle huidtypes?

De laser werkt zowel op donkere als op lichtere huidtypes. Bij de donkere huidtypes duurt het vaak ietsje langer om hetzelfde resultaat te bekomen als bij een lichter huidtype. Er is namelijk een langere pulsatietijd en een lagere energie nodig. U kan bij ons steeds terecht voor een voorafgaande huidanalyse en testshot.

Pijnvrije ontharingsbehandeling

Bij het gebruiken van traditionele ontharingsapparaten of -technieken is de behandeling vaak een ware nachtmerrie. Bij iedere flits wordt u vaak blootgesteld aan een onwaarschijnlijk pijngevoel. Ook de epilatie met hars is niet altijd een pretje. De laserbehandeling met de diodelaser van Alma Beauty is echter volledig pijnvrij. U zal versteld staan hoe efficiëntie en plezier gecombineerd worden. 

100 % tevredenheid

Het aantal behandelingen laserontharing varieert per zone. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig (voor donkerder huidtypes kan dit soms iets meer bedragen), want niet elk haartje bevindt zich in de anagene fase. Wanneer de laser de haarzakjes vernietigt, is het haarzakje definitief vernietigd. Maar vergeet echter niet dat op de plaatsen waar tijdens de behandeling nog geen haartjes groeiden dan ook geen haarzakjes konden worden vernietigd. Vandaar de noodzaak aan meerdere behandelingen.

Laserontharing mannen Kessel-Lo


Laserontharing prijs

De laserontharing prijs varieert van het type zone waar je aan permanente ontharing doet. 


Kleine zone

Boven- of onderlip, kin, wenkbrauwen, wenkbrauwen tussenstuk, navel, tepelhof, vingers, tenen, perineum (zone rond anus), oorlel, bakkebaarden  

 50

Middelkleine zone

Wangen, hals (van de eerste plooi tot sleutelbeen), oksels, bikinilijn voorkant, stringlijn, buik (tussen navel en venusheuvel), handen of voeten volledig, penis, bilnaad 

€ 100

Middelgrote zone

Gelaat volledig, bikini brésilien (enkel streepje op venusheuvel), bikini volledig (voor en onderkant), onderarmen, bovenarmen, schouders, billen, onderrug, bovenrug, baard, balzak

€ 150

Grote zone

Onderbenen, borst, buik

€ 200

(Er is ook een vriendinnen korting van €10,- op uw volgende behandeling of €50 op een abonnement)


Permanente laserontharing Kessel-Lo

Vitala | Laserontharing Kessel-Lo

Graag verwelkomen wij u van harte in het totale wellnessconcept van Vitala Beauty & Wellness, waar u van de beste zorgen kan genieten. Wij beschikken over een luxe spa, schoonheidsinstituut en een top Kérastase kapsalon, en dit alles onder één dak!

Contacteer Vitala
Maak een afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x