Kerastase HairBoutique

Welkom bij Vitala HairBoutique!

Beste Vitala-klanten,

Bijna 25 jaar lang hebben we bij Vitala gezorgd dat jouw huid er onberispelijk verzorgd uitziet. We zijn trots om te delen dat sinds januari dit jaar jouw Vitala ook een officiële Kérastase Advies-salon is! Deze mijlpaal stelt ons in staat om niet alleen te zorgen voor de verbetering van jouw huid, maar ook om jouw haar en hoofdhuid volledig te verzorgen.

Hoe gaan we te werk? Na een grondig intakegesprek en een zorgvuldige analyse bepalen we welk gamma uit ons Kérastase assortiment het beste past bij jouw behoeften. Je haar wordt gewassen, de hoofdhuid wordt zorgvuldig gescrubd, we voeren een ontspannende massage uit met een aangepast serum, en tot slot wordt een voedend masker aangebracht. Vergelijk het gerust met een gelaatsverzorging voor je haar! En laten we eerlijk zijn, heb je ooit gehoord van het scrubben van de hoofdhuid? Door deze behandeling verwijderen we niet alleen dode huidcellen, maar ook opgebouwde onzuiverheden zoals siliconerestjes en deeltjes van haarproducten die anders aan de hoofdhuid blijven kleven.

Ik beloof je, na deze behandeling verlaat je onze salon met een licht gevoel in je hoofd, zonder ook maar één druppel gedronken te hebben!

We nodigen je van harte uit om een hairwellness-behandeling te boeken! En waarom niet combineren met een gelaatsverzorging en een volledige lichaamsmassage/peeling voor een ultieme verwennerij? Boek gerust jouw sessie!

Help, ik heb haaruitval!

In dit artikel gaan we dieper in op haaruitval, de diverse oorzaken ervan en bieden we effectieve remedies aan. Of het nu wordt veroorzaakt door lichamelijke factoren, medicatie, stress, vervuiling, of na de bevalling, haaruitval is een veelvoorkomend probleem dat we graag bespreken.

Verlies je veel haar als je door je haar borstelt? Ziet je haar er dunner en dof uit? Over het algemeen is dit meestal te wijten aan seizoens- of hormoonveranderingen.

Naast Alopecia, een vorm van auto-immuunziekte die bekend staat als pleksgewijze kaalheid, richten we ons op haaruitval in zijn meest voorkomende vormen: herfst haarverlies, haaruitval in de menopauze en haaruitval door stress. 

- In de herfst verliezen veel mensen meer haar dan normaal, wat vaak tot onnodige bezorgdheid leidt. Dit seizoensgebonden haarverlies wordt beïnvloed door het hormoon 'melatonine', dat ook onze slaap reguleert en sterker aanwezig is bij zonnig weer.

- Haaruitval door stress kenmerkt zich vaak door plotselinge haaruitval zonder jeuk of pijn aan de hoofdhuid. Ook wordt het haar onverklaarbaar dunner. Stressperiodes en de postnatale fase kunnen ook negatieve effecten hebben op onze haargroei.

- Naarmate de niveaus van vrouwelijke hormonen afnemen, wordt het haar steeds dunner. Vaak merk je zelf ook een toename van haaruitval, met haren in de borstel of op de vloer in huis. Aangezien de productie van vrouwelijke hormonen niet spontaan herstelt, resulteert dit proces vaak in een duidelijk zichtbare hoofdhuid en een zekere mate van kaalheid.

Ongeacht de oorzaak, is het essentieel om het probleem aan te pakken en te weten welke producten kunnen helpen bij het revitaliseren van het haar. Bij Vitala bieden we twee effectieve oplossingen tegen haaruitval: kuren met *Aminexil en/of *Stemoxidine, beide afkomstig van Kérastase, het meest complete merk voor haarverzorging.

We zijn een groot voorstander van deze ampullen! Het is een intensieve kuur waarbij je dagelijks een ampul op de hoofdhuid aanbrengt.  Na 40 dagen zul je al aanzienlijk verschil merken! Het aanbrengen is eenvoudig dankzij de handige doseertuit.  Deze kuren zijn een absolute aanrader voor mensen die te maken hebben met haarverlies, dunner wordend haar, of die dit willen voorkomen.  De ampullen hebben bewezen effectiviteit tegen haaruitval, waardoor het haar minder breekbaar, dikker, sterker, voller, glanzender en beter te stylen wordt. Belangrijk detail: ze maken het haar niet vettig maar juist zacht en mooi na het drogen!

Let op: Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kérastase Advies-salons.

Ontdek vandaag nog  deze effectieve oplossingen voor haaruitval en beleef weer stralend haar! 


Kérastase HairBoutique staat voor professioneel advies

HairBoutique


Met behulp van de diepgaande kennis en expertise van het haar, geven onze specialisten van de Kérastase HairBoutique u deskundige tips, trucs en oefeningen om uw haar en hoofdhuid vanaf nu (nog) beter te verzorgen.

De Kérastase-producten die in ons salon worden gebruikt, bevatten de best presterende actieve ingrediënten en innovatieve formules om het haar in de diepte te behandelen met blijvende en zichtbare resultaten.

Wil je graag jouw haarsituatie even toelichten, dat kan ook via volgende link 

Tot binnenkort bij Vitala !

MAAK EEN AFSPRAAKIs jouw haar ook toe aan een Kérastase hairwellness

Werken, spelen, wassen, herhalen. Je wordt verslaafd aan het ritme, meegesleept door de opwinding. Het is allemaal erg stimulerend tot de stress je haar begint aan te tasten. Als je bij je superdrukke levensstijl omgevingsfactoren en hormonale veranderingen voegt, dan is de vaststelling overduidelijk. Je begint een haarspoor te vinden op je kleren, in de douche, in je haarborstel en overal waar je gaat.

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid… 

Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.  Kom het ontdekken bij Vitala in Leuven.

Kérastase Hairwellness

Met de hairwellness bij Vitala in Leuven zullen we jouw hoofdhuid én haar aanpakken!

We doen eerst een scrub van de hoofdhuid en het wassen van de lengtes, gevolgd door een uitgebreide massage met een aangepast serum en een aangepast masker.  Daarna wordt je haar gedroogd en lichtjes geborsteld.  Je gaat als herboren naar huis! :-)

Indien nodig wordt een protocol/kuur voor thuis geadviseerd.

LEES HIER MEER OVER HAIRWELLNESS

Haaruitval door te breken

Externe factoren en dagelijkse stressfactoren, zoals warmtestyling, omgevingsvervuiling kunnen de haarvezel verzwakken. Het haar breekt af in het midden, waardoor het in het algemeen dunner en zwakker wordt. Zelfs afgebroken groeit het haar nog steeds vanuit de bulbus, maar dagelijkse blootstelling aan externe agressoren kan ook een ontsteking veroorzaken in het haarzakje.

Haaruitval vanaf de haarwortel

Biologische factoren, zoals interne emotionele stress, hormonale veranderingen, externe voedingsgewoonten en milieugebonden lifestylekeuzes beïnvloeden het haar aan de haarwortel. De haarbulbus komt geleidelijk aan los van de hoofdhuid en het haar valt uit in de douche, op het werk of in de wagen.

Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen, waaronder de Kérastase hairclinic

Met het ritueel dat aan de noden van jouw haar en hoofdhuid beantwoordt, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten.  Ontdek ons Kérastase adviessalon in Leuven de Kérastase-rituelen, en maak een afspraak via ons contactformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x