Kérastase hairwellness

Is jouw haar ook toe aan een Kérastase hairwellness

Werken, spelen, wassen, herhalen. Je wordt verslaafd aan het ritme, meegesleept door de opwinding. Het is allemaal erg stimulerend tot de stress je haar begint aan te tasten. Als je bij je superdrukke levensstijl omgevingsfactoren en hormonale veranderingen voegt, dan is de vaststelling overduidelijk. Je begint een haarspoor te vinden op je kleren, in de douche, in je haarborstel en overal waar je gaat.

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid… 

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.  Kom het ontdekken bij Vitala in Leuven.

Kérastase hairwellness

Met de hairwellness bij Vitala in Leuven zullen we jouw hoofdhuid én haar aanpakken! We doen eerst een scrub van de hoofdhuid, gevolgd door een aangepast serum, overheerlijke massage en een aangepast masker. Daarna wordt jouw haar eventueel naar wens geknipt en/of in vorm gebrusht. Je gaat als herboren naar huis! :-)

Indien nodig wordt een protocol/kuur voor thuis geadviseerd.

Kérastase hairwellness

Spécifique: protocol voor hoofdhuidverzorging

We hebben onze historisch geavanceerde hoofdhuidkennis geperfectioneerd en omgezet in op spa's geïnspireerde salonprotocollen door deze verzorgende serie Kérastase hairwellness te maken die is ontworpen om zich te richten op 3 belangrijke hoofdhuidproblemen: het elimineren van roos, verlichting van de hoofdhuidgevoeligheid, preventie van haaruitval en olieachtige hoofdhuidontgifting. Elke unieke haarverzorging wordt in 3 stappen behandeld, inclusief de micro-gerichte toepassing van de Kérastase hoofdhuidkuren met behulp van de Micronizer voor een ongeëvenaarde werkzaamheid. De combinatie van deze zachte gebaren, nauwkeurige toepassingen en zeer goed presterende producten door de zorgzame handen van onze deskundige kapper zorgt voor een gezonde hoofdhuid en duurzame resultaten.


Chronologiste: Regeneration

Chronologiste is de ultieme verwennerij voor het haar en werkt als een wondermiddel om futloos haar te reinigen en nieuw leven in te blazen. Het bevat de kenmerkende mimetische kaviaarparels die vlak voor het aanbrengen door het masker worden gemengd. Met dit product wordt de hoofdhuid geregenereerd en gekalmeerd en voelt het haar sterk, veerkrachtig en hersteld aan. Uw lokken zijn zijdezacht en stralen met vernieuwd volume. Kom het ontdekken bij Vitala in Leuven.


Ontgiften van het haar: Het Anti-Vervuiling Ritueel

De verzorging van de hoofdhuid laat nog te vaak te wensen over, terwijl het de oorzaak is van veel haarproblemen, zoals vet haar, haaruitval, roos en jeuk. De vervuilde omgeving waarin we leven maakt het nog erger. Het ontgiften is gebaseerd op een kenmerkende dubbele werking. Het bevat diep reinigend Masquargil op klei basis en sonische reiniging met de Clarisonic-hoofdhuidborstel die is ontworpen voor deze exclusieve Kérastase behandeling. De finishing touch: een massage met Masque Appaisant, een vernieuwende gelcrème die is ontworpen om de hoofdhuid en de haarkwaliteit te verbeteren. 

Met het Kérastase hairwellnessritueel dat u kiest, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek onze Kérastase-rituelen, en maak een afspraak bij Vitala te Leuven!

Bekijk ook nog even de Kérastase hairclinic pagina.

Kérastase hairwellnessReserveer vandaag nog jouw Kérastase hairwellness in ons kapsalon in Leuven of bekijk ook even de Kérastase hairclinic.
  Ga terug

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x