Welkom bij Vitala

down

Update Corona (COVID-19)

Liefste klanten,

Zoals eerder meegedeeld en door de recente ontwikkelingen, hebben we helaas besloten om uw Vitala Instituut te sluiten tot en met 19 april 2020 (of tot nader order)

Als u vragen heeft over uw afspraak? Hebt u uw producten nodig? of u wenst een  afspraak bij Vitala, neem dan gerust contact met ons op.

Gezien alle beetjes helpen om deze moeilijke tijden voor iedereen toch wat aangenamer te maken, zullen we u de mogelijkheid aanbieden om per mail info aan te vragen over onze behandelingen, verzorgingsproducten, Kérastase haarproducten en haar- en verzorgingsprotocols en dieetproducten van Kyalin en Lignavita.

+32 475 54 44 18 of via mail: info@vitala.be

We zullen  contact opnemen met iedereen die een boeking bij ons heeft gemaakt om deze te verzetten. Onze excuses voor het ongemak wat deze beslissing u kan opleveren.


Zorg alstublieft goed voor uzelf en uw dierbaren en we kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen.

LIefs, 

Uw Vitala team


Welkom bij Vitala!

Een waar paradijs in Leuven ...

Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen en spa-arrangementen!

Het Vitala Instituut ligt op minder dan 10 minuten lopen van het treinstation. Een oase van welzijn waar iedereen zich meteen thuis voelt! Bij binnenkomst merk je direct de intieme en warme sfeer waar Vitala bekend om staat.

Het Vitala Instituut beschikt altijd over de nieuwste apparatuur voor de ultieme wellness-ervaring en ultramoderne schoonheidsbehandelingen. De Kérastase-kapsalon maakt van Vitala een "one-stop-shop" voor mensen die in hun actieve leven of in korte tijd een evenwichtige en gezonde levensstijl nastreven en bij Vitala alles onder één dak kunnen vinden!


Totaal concept

Schoonheidssalon, privé sauna en Kérastase kapsalon ... De ideale combinatie voor een drukke man / vrouw. Ontspan een paar uur met tapas en een fles cava, gevolgd door een duomassage of snelle ontharing of andere schoonheidsbehandeling.

En als kers op de taart een kappersbeurt in ons kapsalon!

Heb je geen tijd gehad om een afspraak te maken of heb je onverwachts vrije tijd? Dan kun je altijd bij Vitala binnenspringen. Ons concept van Instant Spa 7/7 met permanentie tot 22.00 uur is er speciaal voor jou.


Totaal Wellness Concept

Instituut

Natuurlijke schoonheid is onze passie! Bij Vitala staan natuurlijke schoonheid en gezondheid voorop.

Privésauna

Ontdek ons gloednieuw wellness concept, waar u waar u in alle privacy van alle beste zorgen kan genieten

Kapsalon

Uw favoriete Kérastase Salon in Heverlee voor een unieke haar- en hoofdhuidervaring.

Vitala werkt met producten van volgende merken:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x