Seizoensaanbiedingen

Wellness/specials Beautyspecial Seizoensaanbieding

BEHANDELING IN DE KIJKER! ✨ 

Het najaar is het ideale seizoen om met Laserontharing te starten. Kies voor een abonnement van 5+1 gratis! 

2in1 en in plaats van €138 nu voor €89!

Geniet van onze heerlijke enzymatische peeling en massage. 

Deze peeling bevat geen korrels, maar werkt zelfs dieper in op de exfoliatie van de dode cellen. De heerlijke geur en de zachte textuur zijn uitermate geschikt voor een heerlijke lichaamsmassage. Zo krijgt men 2in1 en in plaats van €138 nu voor €89!

Aanbevolen:
- Vóór de vakantie om de huid voor te bereiden voor de zon
- Na de vakantie, om de huid te herstellen van de blootstelling aan de zon en zwembad en of zeewater.
- Gewoon om jezelf eens te trakteren met deze fantastische behandeling.


Seizoensaanbiedingen
Seizoensaanbiedingen

SEIZOENSAANBIEDINGEN

Deze klassieke lichaamspakking is al meer dan 20 jaar onze favoriet vanwege de cm-verliesresultaten, dankzij de natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met gespecialiseerde wikkeltechnieken, met verbanden gedrenkt in een mineraalrijke kleioplossing.

  • Het doelwit? Om af te vallen natuurlijk! Aarzel niet om uw instituut te bellen als u vragen heeft, groot of klein! Xxx
  • Wat kunt u verwachten ? Onze schoonheidsspecialisten wikkelen je in heerlijk warme elastische verbanden met Dode Zee klei. Het is krap, maar de warmte geeft je direct een gevoel van ontspanning. Even voel je je een levende mama, maar het wordt alleen maar beter. Je kunt in alle rust een uurtje onder een lekker zacht dekentje liggen, terwijl je lichaam gifstoffen afgeeft, verlies je met deze behandeling ook veel centimeters.
  • conclusie? Je huid is al wat strakker, het voelt goed aan en de centimeters zijn weg! Je merkt het detox effect. Je huid is zachter en je hebt meer energie... niets!
  • Ons advies? Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 3 behandelingen om de 3 weken. Als u een permanent resultaat wilt, is het raadzaam om het elke drie maanden te herhalen.
  • Onze suggestie voor januari?

Vitala Regeneration Break 3 uur ( € 139,-), inclusief:

- Body scrub

- Universal Contour Wrap

Dit arrangement kan uiteraard gepersonaliseerd worden (gecombineerd met bijvoorbeeld een gezichts-/voetbehandeling, etc.). Aarzel niet om ons uw wensen te laten weten en wij maken samen een heel mooi pakket!

Tot ziens bij Vitala!

TERUG NAAR WELLNESS - Seizoensgebonden aanbiedingen

Voor 2 personen met nu fles bubbels GRATIS!
  • Gebruik van sauna, stoombad, jacuzzi, infraroodcabine, ijswaterval
  • Badjassen, saunalakens en handdoeken
  • Duur: 2 uur

v.a.€49 p.p.

Seizoensgebonden aanbiedingen

Profiteer zelf van onze aanbiedingen seizoensgebonden of behaag iemand met een  cadeaubon Vitala . Deze cadeaubon is verkrijgbaar in uw Vitala instituut of online via onze website en kan worden ingewisseld voor elke behandeling of bij de aankoop van een van de huidverzorgingsproducten.

Wilt u meer informatie over onze  seizoensaanbiedingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 0475544418 of stuur ons een e-mail op info@vitala.be


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x