Seizoensaanbiedingen

Wellness/specials Beautyspecial Hairspecial Seizoensaanbieding

SEIZOENSAANBIEDINGEN

Deze klassieke lichaamspakking is al meer dan 20 jaar onze favoriet vanwege de cm-verlies-resultaten, dankzij de natuurlijke klassieke klei-oplossing in combinatie met gespecialiseerde inpaktechnieken, met verband gedrenkt in een mineraalrijke klei-oplossing.


  • Het doel? Om af te vallen natuurlijk! Aarzel niet om uw instituut te bellen als je vragen hebt, groot of klein! xxx
  • Wat kan je verwachten? Onze schoonheidsspecialisten wikkelen jou in met de heerlijk warme elastische windels met klei uit de Dode Zee. Het zit strak, maar de warmte geeft jou een instant ontspannen gevoel. Even voel je je een levende mummie, maar het wordt alleen nog maar beter. Je mag voor een uurtje in alle rust onder een lekker zacht deken liggen, terwijl jouw lichaam de gifstoffen afgeeft, verlies je ook heel wat centimers met deze behandeling.
  •  Conclusie? Jouw huid voelt al een beetje strakker, het voelt goed en de centimeters zijn weg! Je merkt het detoxeffect. Jouw huid voelt zachter aan en je hebt meer energie ... graag gedaan!
  •  Ons advies? Voor een optimaal resultaat bevelen wij een kuur van 3 behandelingen op 3 weken aan. Indien u een permanent resultaat wenst, wordt aangeraden om dit om de drie maanden te herhalen.
  •  Onze suggestie voor maand januari?

 

Vitala regeneration break 3 uur ( € 139,- ) 

inclusief: 

- Lichaamspeeling

- Universal Contour Wrap

 Dit arrangement kan uiteraard gepersonaliseerd worden (gecombineerd met bvb een gelaatsverzorging/voetverzorging enz.). Stuur ons gerust jouw wensen en we maken er samen een heel mooi pakket van!

 Heel graag tot snel in Vitala! 

RESERVEER HIER DIRECT

Sweet Wellness

Arrangement voor 2 personen met GRATIS fles bubbels!
  • Ontvangst met bubbels en fijne chocolaatjes
  • Gebruik van onze privésauna met Finse sauna, jacuzzi, stoomcabine, infrarood, icefall
  • Self treatment in de stoomcabine inbegrepen

  • Badlinnen inbegrepen
  • Duur: 3 uur

Prijs*
Per persoon (eerste 2 personen)€ 129,-
extra persoon (v.a. 3 personen)€ 119,-


Seizoensaanbiedingen

Geniet zelf van onze seizoensaanbiedingen of trakteer iemand met een Vitala cadeaubon. Deze cadeaubon is verkrijgbaar in uw Vitala instituut of online via onze website  en kan ingewisseld worden voor elke behandeling of bij aankoop van één van de verzorgingsproducten.

Graag meer informatie over onze seizoensaanbiedingen? Contacteer ons gerust op 0475544418 of stuur ons een mailtje naar info@vitala.be


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x