Universal Contour Wrap

Met de Universal Contour Wrap™ verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfesysteem waardoor inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden.

Weg met gifstoffen dankzij Universal Contour Wrap

Met de Universal Contour Wrap™ verwijderen we gifstoffen uit het vetweefsel en stimuleren we het lymfesysteem waardoor inkomende schadelijke stoffen beter verwerkt en verwijderd worden.

Door het ontgiften gaat de huid sterk verstevigen, waardoor men zelfs na één sessie tussen 15 en 40 cm in lichaamsomtrek gaat verliezen. Wij raden echter aan om telkens 3 behandelingen te laten doen, omdat het resultaat dan optimaal is.

Universal Contour Wrap

Sterker nog, de versteviging en het centimeterverlies zijn van blijvende aard.

De Universal Contour Wrap™ werd oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten en is tevens zeer doeltreffend tegen de bestrijding van huidaandoeningen zoals bv. psoriasis en acné.

De wikkelmethode laat ons toe ons op welbepaalde plaatsen te concentreren.

Ook na een zwangerschap is de behandeling ideaal, waarbij het geen probleem is om reeds tijdens de borstvoeding te starten.


Hoe werkt de Universal Contour Wrap™?

Tijdens de behandeling word je van kop tot teen ingewikkeld met windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing. De windels vormen een warme omslag rond je lichaam en voelen heel comfortabel aan. Over de windels wordt een sportief pak aangemeten, waarna je gedurende 1 uur lekker gaat rusten. Tijdens dit uurtje zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften.

Tijdens de behandeling zal je niet transpireren en zal de behandeling ook niet koud aanvoelen.

Je kan verwachten dat je bij de eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek zult verliezen. Universal Contour Wrap


Hoe lang blijft het resultaat?

De versteviging en het centimeterverlies zijn van blijvende aard.Dit op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is. De positieve gevolgen van de behandeling kunnen tot één jaar merkbaar zijn. Dit is afhankelijk van de levensstijl en de snelheid waaraan het lichaam gifstoffen opneemt. Na een behandeling krijg je raadgevingen om het centimeterverlies te bevorderen.

Wat doet de Universal Contour Wrap™ voor mijn huid?

Na een behandeling voelt de huid strak en zacht aan. Klanten die last hebben van striemen merken een onmiddellijke verbetering. De striemen worden minder zichtbaar door de versteviging van de huid. De behandeling is uitermate geschikt voor de versteviging en lifting van de buste, de billen, dijen De Universal Contour Wrap™ is een volledige natuurlijke en veilige manier om snel centimeters te verliezen, om je lichaam te ontgiften en om je een prachtig herboren gevoel te geven.

Een complete behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. Voor een optimaal resultaat bevelen wij een kuur van 3 behandelingen op 3 weken aan. Indien u een permanent resultaat wenst, wordt aangeraden om dit om de drie maanden te herhalen.

 

Prijs

Eenmalige behandeling € 129,-

Kuur van 3 behandelingen €319,- 

Enkele opmerkelijke uitspraken over de Universal Contour Wrap™:

'Na één behandeling zeggen dat het ook deugd deed is zacht uitgedrukt: ik voel een kleine verslaving aan deze behandeling de kop opsteken.'
Lieve Herten, Het Nieuwsblad (B)
'Wanneer de windels er bij mij afgaan, voel ik me licht en in evenwicht, alsof mijn lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn.'
Trui Moerkerke, Weekend Knack (B)
'De Universal Contour Wrap™ is een probaat middel tegen badpakkenstress.'
Lara Geeuris, Het Laatste Nieuws (B)
'Ik kan me inbeelden dat velen voor het meetbaar resultaat vallen. Maar een mens is meer dan centimeters alleen. Het lichte gevoel dat je na een beurt Universal Contour Wrap™ hebt, doet gewoon deugd.'
Peter Jacob, De Standaard (B)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x