Reserveren

Reserveren doe je via onderstaande login

Covid-19!

In het kader van de nieuwe ontwikkelen rond het Corona virus (COVID-19) geven wij jullie een update. Jullie afspraken kunnen tot nader order gewoon doorgaan tijdens de week. Aangezien we het jammer zouden vinden dat het behandelingsplan van onze klanten in het gedrang komt, werken wij door maar alleen op afspraak. 

Onze schoonheidsspecialisten en kappers nemen altijd de hoogste hygiëne-standaarden in acht, zoals het werken met handschoenen en het ontsmetten van alle toestellen en materiaal waarmee wij werken met antibacteriële en antivirale middelen. Hier komt nu het gebruik van mondkapjes bij. Gecombineerd met de standaard hygiënevoorschriften van de overheid en de WHO (hoesten en niezen in de elleboog, regelmatig handen wassen..) is het risico zo enorm klein. Gezien de aard van de behandelingen, die 1 op 1 gebeuren en dus niet in grotere groep, kunnen wij met deze bijkomende hygiënemaatregelen onze service vanaf 18 mei veilig aanbieden. 

Wij zijn bereikbaar voor extra informatie of reserveren, zowel per e-mail info@vitala.be ,  telefonisch 0475544418 als via FB en Instagram.

Reserveren kan via bovenstaande login of per mail info@vitala.be of telefonisch 0475544418.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x