Reserveren

UPDATE uw afspraak in tijden van het Corona virus (COVID-19)

In het kader van de nieuwe ontwikkelen rond het Corona virus (COVID-19) geven wij jullie een update. Jullie afspraken kunnen tot nader order gewoon doorgaan tijdens de week. Aangezien we het jammer zouden vinden dat het behandelingsplan van onze klanten in het gedrang komt, werken wij door maar alleen op afspraak. 

Onze schoonheidsspecialisten en kappers nemen altijd de hoogste hygiëne-standaarden in acht, zoals het werken met handschoenen en het ontsmetten van alle toestellen en materiaal waarmee wij werken met antibacteriële en antivirale middelen. Hier komt nu het gebruik van mondkapjes bij. Gecombineerd met de standaard hygiënevoorschriften van de overheid en de WHO (hoesten en niezen in de elleboog, regelmatig handen wassen..) is het risico zo enorm klein. Gezien de aard van de behandelingen, die 1 op 1 gebeuren en dus niet in grotere groep, kunnen wij met deze bijkomende hygiënemaatregelen onze service veilig blijven aanbieden. 

Via deze weg willen we jou op de hoogte brengen dat onze privé sauna toestemming heeft van het Agentschap Zorg en Gezondheid om open te blijven tijdens de week! Heb je dus zin in een dagje uit? Dan is de privésauna in coronatijden dé perfecte (en vooral veilige) plek waar je naartoe kan.

Wij zijn bereikbaar voor extra informatie, zowel per e-mail info@vitala.be ,  telefonisch 0475544418 als via FB en Instagram.

Reserveren kan via bovenstaande login of per mail.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x