Nagelstudio Leuven

Op zoek naar een nagelstudio in Leuven? Geniet van je manicure bij Vitala Beauty & Wellness. Maak je afspraak online!

nagelstudio Leuven

"Schoonheid die van binnen komt, is subliem. Wanneer ze van buiten een handje geholpen wordt, is ze ronduit betoverend."

Nagelstudio Leuven

Welkom bij Vitala Beauty & Wellness, dé toonaangevende nagelstudio in Leuven. Bij ons staat jouw complete handverzorging centraal tijdens een OPI manicure behandeling. We richten ons niet alleen op de nagels, maar ook op de handen zelf. Aangezien je handen dagelijks intensief worden gebruikt, verdienen ze de nodige aandacht en verzorging. Ook voor een perfecte pedicure kan je bij ons terecht.

Na de OPI manicure behandeling bij Vitala Beauty & Wellness zien je handen, nagels en nagelriemen er prachtig verzorgd uit en verbetert hun algehele conditie. Bovendien heb je de keuze om je nagels te laten lakken met een mooie nagellak of gellak. Ons professionele team staat klaar om je te voorzien van een stralende en langdurige nagelafwerking.

Ontdek de beste nagelstudio in Leuven en ervaar de ultieme handverzorging tijdens een OPI manicure behandeling bij Vitala Beauty & Wellness. Jouw handen verdienen de allerbeste zorg, dus maak vandaag nog een afspraak en geniet van prachtig verzorgde nagels en handen die gezien mogen worden.

manicure Leuven

Gellak Leuven

Welkom bij Vitala Beauty & Wellness, een nagelstudio in Leuven die gespecialiseerd is in gellak, manicure en nog veel meer. Bij ons ben je aan het juiste adres voor prachtig verzorgde nagels en een ontspannende ervaring. Ontdek hoe gellak je nagels kan transformeren en maak een afspraak bij ons professionele nail salon in Leuven.

Gellak wat is dat?

Ben je op zoek naar een langdurige en glanzende nagellak die niet snel afbladdert? Dan is gellak de perfecte keuze voor jou. Gellak is een speciale formule die wordt aangebracht op je natuurlijke nagels of nagelverlengingen. Het biedt een duurzame en krasbestendige kleurlaag die wekenlang mooi blijft zitten. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon altijd perfect verzorgde nagels wilt hebben, gellak is de ideale oplossing.

Hoe gellak aanbrengen?

Bij Vitala Beauty & Wellness weten we precies hoe we gellak op de juiste manier moeten aanbrengen. Onze ervaren nagelstylisten beginnen met het reinigen en voorbereiden van je nagels. Vervolgens wordt er een basislaag aangebracht, gevolgd door twee lagen gellak in de kleur van jouw keuze. Elke laag wordt uitgehard onder een speciale UV- of LED-lamp, waardoor de gellak direct droog en hard wordt. Tot slot wordt er een beschermende topcoat aangebracht om je nagels te laten glanzen en te beschermen tegen beschadigingen.

gellak Leuven

Hoe gellak verwijderen?

Het verwijderen van gellak is een belangrijk onderdeel van de nagelverzorging. Het is essentieel om dit op de juiste manier te doen om je natuurlijke nagels gezond te houden. Bij Vitala Beauty & Wellness gebruiken we professionele technieken om gellak veilig en efficiënt te verwijderen. We beginnen met het voorzichtig vijlen van de bovenste laag van de gellak, gevolgd door het aanbrengen van speciale remover wraps. Na enkele minuten worden de wraps verwijderd en kan de gellak gemakkelijk van je nagels worden afgeschoven. We zorgen ervoor dat je nagels er na het verwijderen gezond en sterk uitzien.

Is gellak slecht voor je nagels?

Een veelgestelde vraag is of gellak slecht is voor je nagels. Bij correct gebruik en professionele verwijdering is gellak niet schadelijk voor je nagels. Onze nagelstylisten zijn getraind om de gezondheid van je nagels te waarborgen tijdens het hele proces. We gebruiken hoogwaardige producten en volgen de juiste procedures om ervoor te zorgen dat je nagels gezond blijven, zelfs na het verwijderen van de gellak.

Welke gellak is het beste?

Bij Vitala Beauty & Wellness werken we uitsluitend met hoogwaardige gellakproducten van gerenommeerde merken. We hebben een uitgebreide collectie kleuren waaruit je kunt kiezen, zodat we altijd de perfecte tint kunnen vinden die bij jouw stijl en voorkeur past. Onze nagelstylisten helpen je graag bij het kiezen van de beste gellak die bij jouw behoeften en smaak past. We garanderen dat je weggaat met prachtig gelakte nagels die langdurig mooi blijven.

gellak Leuven

Op zoek naar een nagelstudio voor gellak in Leuven?

Maak vandaag nog een afspraak bij Vitala Beauty & Wellness, dé nagelstudio in Leuven waar je kunt genieten van professionele gellak, manicure en nog veel meer. Laat ons je nagels verzorgen en je een ontspannende ervaring bezorgen. Ontdek de kracht van gellak en loop rond met perfect gestylde nagels die de aandacht trekken.

Manicure prijs

Manicure (basis verzorging)

Nagellak (enkel mogelijk bij een handverzorging)

Gellak (enkel mogelijk bij een handverzorging)

Spa manicure (all-in complete handverzorging met scrub, massage, pakking)

€42

€20

€25

€69

Reserveer online

nagelstudio Leuven

In beeld: OPI Manicure

OPI Manicure

OPI (een divisie van Wella Company) is het nummer 1 merk voor nagelstudio's wereldwijd. 

Over Vitala Beauty & Wellness

Welkom bij Vitala, een waar paradijs in Leuven. Revitaliseer uw lichaam en geest met onze luxe behandelingen en spa-arrangementen.

Bij Vitala kan je voor een privé sauna arrangement komen (inclusief een aantal uurtjes gebruik van onze faciliteiten, massage, hapjes, bubbels) maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon. Alleen of met een fijn gezelschap (voor onze behandelingen met meerdere personen tegelijk). The sky is the limit!

Vitala - prive sauna Leuven

Vitala - kapsalon Leuven

nagelstudio Leuven

Nagelstudio Leuven Vitala

Op zoek naar een nagelstudio in Leuven?
Geniet van je manicure bij Vitala Beauty & Wellness. Maak je afspraak online!

Vitala

Tiensesteenweg 104
3001 Heverlee (Leuven)

Contactgegevens

0475 54 44 18
info@vitala.be

Openingsuren

Open van maandag tot zondag van 08u30 tot 22u00.
Dinsdag gesloten. Zondag alleen privé wellness.

Social media

Volg Vitala ook op Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x