Acne behandeling Leuven

Acne of hormonale acne behandelen? Vitala Beauty & Wellness is gespecialiseerd in acne behandelingen en huidverbetering in Leuven. Maak je afspraak online!

acne behandeling Leuven

"Wanneer een gelaat met producten van hoogste kwaliteit verzorgd wordt tijdens een acne behandeling, straalt het dat ook uit."

Acne behandeling Leuven

Welkom bij Vitala Beauty & Wellness, een toonaangevend schoonheidssalon in Leuven, gespecialiseerd in effectieve acne behandelingen! Heb je last van acne of hormonale acne? Dan begrijpen we dat dit veel meer is dan alleen maar een huidprobleem. Het kan je zelfvertrouwen aantasten en je dagelijkse leven beïnvloeden. Maar maak je geen zorgen, want wij zijn hier om je te helpen.

Bij Vitala Beauty & Wellness geloven we in de kracht van zelfverzorging en het herstellen van de natuurlijke schoonheid van je huid. Ons deskundige team is getraind om de complexiteit van acne te begrijpen en biedt een doelgerichte aanpak die rekening houdt met jouw unieke huidtype en behoeften.

Wil je afrekenen met acne en een gezonde, heldere en stralende huid bereiken? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een eerste consultatie in Leuven. Ons gepassioneerde team staat klaar om jouw schoonheidsreis te begeleiden en je weer het zelfvertrouwen te geven dat je verdient. Bij Vitala Beauty & Wellness streven we naar niets minder dan jouw tevredenheid en een prachtige, acne vrije huid die straalt van binnenuit.

Maak een afspraak voor jouw acne behandeling in Leuven

acne behandeling Leuven

Acne behandeling in drie stappen

Onze exclusieve Oil Control Treatment acne behandeling van Bruno Vassari is ontworpen om de drie belangrijke aspecten van acne aan te pakken: reiniging, normalisatie en correctie. Met zorgvuldige reiniging ontdoen we je huid van overtollige talg en neutraliseren we schadelijke micro-organismen. Vervolgens brengen we evenwicht in je huid door zachte afschilfering en regulatie van talgafscheiding, wat de poriën helpt te zuiveren. Tot slot zorgen we voor een gladde en stralende huid door het verzachten van puistjes en onzuiverheden, terwijl we het natuurlijke weerstandsproces bevorderen.

De wetenschappelijk bestudeerde en zorgvuldig gecontroleerde producten uit de Activ Purifying lijn, speciaal ontwikkeld voor vette en onzuivere huidtypes, zorgen voor een effectieve behandeling met langdurige resultaten. Het is belangrijk dat de behandeling regelmatig en systematisch plaatsvindt voor optimale resultaten. Daarnaast is het essentieel om een strikte hygiëne in acht te nemen voor de huid.

Reserveer online

✆ 0475 54 44 18

Acne behandeling stap 1: Reiniging

Een zorgvuldige hygiëne van de huid.
Het verwijderen van overmatige talg.
Het neutraliseren van de aanwezige micro-organismen.

Acne behandeling stap 2: Normalisatie

Een zachte afschilfering van de keratine oppervlakte.
Regeling van de talgafscheiding en van de hidrolipide laag.
Evenwicht aanbrengen wat de poriën betreft.

Acne behandeling stap 3: Correctie

Het glad maken van de puistjes op de huid.
Verzachten van de onzuiverheden die op de huid voorkomen.
Aanbrengen van verzachtende en herstellende elementen.

acne behandeling Leuven

Op zoek naar een acne behandeling schoonheidssalon in Leuven?

Maak vandaag nog een afspraak bij Vitala Beauty & Wellness, dé acne behandelingsspecialist in Leuven waar je kunt genieten van professionele zorg voor je huid. Laat ons je acne verzorgen en je een ontspannende ervaring bezorgen. Ontdek de kracht van onze behandelingen en loop rond met een stralende huid die de aandacht trekt. Onze experts staan klaar om je te helpen een gezondere en meer zelfverzekerde huid te krijgen.

Acne behandeling prijs

De prijs van een acne behandeling begint vanaf €110 per behandeling in ons salon in Leuven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of maak je afspraak online.

acne behandeling Leuven

In beeld: Acne behandeling schoonheidssalon Vitala

Over Vitala Beauty & Wellness

Welkom bij Vitala, een waar paradijs in Leuven. Revitaliseer lichaam en geest met onze luxe behandelingen en spa-arrangementen.

Bij Vitala kan je voor een privé sauna arrangement komen (inclusief een aantal uurtjes gebruik van onze faciliteiten, massage, hapjes, bubbels) maar je kan jouw bezoek upgraden naar een halve of een volledige dag beauty en wellness, inclusief schoonheidsbehandeling(en) en/of kapsalon. Alleen of met een fijn gezelschap (voor onze behandelingen met meerdere personen tegelijk). The sky is the limit!

Wie de wereld van Vitala binnenstapt, gelooft in de combinatie van extreme resultaten en ongeëvenaard comfort. Een perfect evenwicht tussen manuele vaardigheid, streng gecontroleerde producten en zeer doeltreffende apparaten. Vitala bouwt op deze drie domeinen verder aan zijn expertise om de grenzen van non-invasieve huidverzorging te verleggen om nog betere en duurzamere schoonheidsresultaten te garanderen die zichtbaar en voelbaar zijn.

We geven je persoonlijk advies op het gebied van uiterlijke verzorging en streven naar 100% klanttevredenheid op elke interactie die wij met jou als klant hebben.

Vitala - prive sauna Leuven

Vitala - kapsalon Leuven

acne behandeling Leuven

Boek je acne behandeling in Leuven bij Vitala

Acne of hormonale acne behandelen? Vitala Beauty & Wellness is gespecialiseerd in acne behandelingen en huidverbetering in Leuven. Maak je afspraak online!

Vitala

Tiensesteenweg 104
3001 Heverlee (Leuven)

Contactgegevens

0475 54 44 18
info@vitala.be

Openingsuren

Open van maandag tot zondag van 08u30 tot 22u00.
Dinsdag gesloten. Zondag alleen privé wellness.

Social media

Volg Vitala ook op Facebook en Instagram.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x