Regen TriPollar Maximus

De Regen TriPollar behandeling is gebaseerd op RF radiofrequentietechnologie. Tijdens de behandeling dringen radiogolven de huid binnen. Die golven warmen de vetcellen -die de typische bultjes en kuiltjes veroorzaken- op zonder nadelige gevolgen voor de omliggende weefsels. Door de opwarming geven de vetcellen een deel van hun inhoud vrij en worden ze kleiner. Tegelijkertijd wordt de stofwisseling gestimuleerd.

Afslanken en verstevigen met Regen TriPollar Maximus

Regen TripollarDe Regen TriPollar behandeling is gebaseerd op RF radiofrequentietechnologie. Tijdens de behandeling dringen radiogolven de huid binnen. Die golven warmen de vetcellen -die de typische bultjes en kuiltjes veroorzaken- op zonder nadelige gevolgen voor de omliggende weefsels. Door de opwarming geven de vetcellen een deel van hun inhoud vrij en worden ze kleiner. Tegelijkertijd wordt de stofwisseling gestimuleerd.
De Regen TriPollar-behandeling is enorm doelgericht. De radiogolven pakken alleen de te behandelen weefsels aan, zonder de bovenste huidlaag onnodig op te warmen. Tijdens de behandeling is er dus geen extra koeling van je huid nodig. Een Regen TriPollar-behandeling voelt aan als een warme massage en is volkomen pijnloos.Regen TripollarAfslanken en verstevigen met Regen Tripollar - de huid krijgt haar schoonheid terug

Regen TriPollar Maximus is de meest spectaculaire niet-chirurgische techniek in de wereld van de schoonheid!
Deze techniek wordt gebruikt door artsen over de hele wereld.


Rimpels vervagen, slappe huid verstrakt, bovenarmen, buik en billen worden steviger, cellulitis en plaatselijke vetophopingen smelten als sneeuw voor de zon.

RF staat voor ‘radiofrequentie’. De energie dringt door tot in de diepste huidlagen en beschermt tegelijk de bovenste huidlaag. Het huidcollageen warmt op en trekt onmiddellijk samen, waardoor het diepe collageen gemodelleerd wordt en de huid zichtbaar strakker wordt.

  • Het resultaat van Regen is meestal al zichtbaar na 1 behandeling.
  • Na 6 a 8 sessies is het volledige effect bereikt.
  • Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
  • Elke 4 à 8 weken is een opvolgbehandeling aanbevolen.

Voor de behandeling van cellulitis zijn er duidelijk minder sessies nodig dan met om het even welke andere methode. Bekijk eventueel ook onze endermologie-pagina voor lichaam of voor gelaat.

Lees meer op de website van Pollogen

Prijs

Eenmalige behandeling € 85,-

Abonnenment 7 behandelingen +1 gratis

(Er is ook een vriendinnen korting van €10,- op uw volgende behandeling of €50 op een abonnement)Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x