Endermologie / Lipomassage

Endermologie is een behandeling die zonder operaties of medicatie cellulite en huidverslapping écht te lijf gaat met een uitstekend resultaat.

Wat is Endermologie?

Endermologie is een behandeling die zonder operaties of medicatie cellulitis en huidverslapping écht te lijf gaat met een uitstekend resultaat. Onze schoonheidsspecialistes kregen een opleiding tot endermoloog. Vitala heeft het laatste nieuwe toestel van LPG (met nog betere resultaten) dat op de markt is.

Sinds 1996 is het mogelijk cellulitis op een niet-chirurgische wijze te behandelen met een uitstekend resultaat. Deze methode wordt endermologie genoemd. Deze fraaie methode stelt Vitala in staat cellulitis te behandelen en zodoende de contouren van het lichaam te verbeteren, zoals de sinaasappelhuid te laten verdwijnen. Voor vrijwel alle gebieden van het lichaam, van hoofd tot voet, waar zich cellulitis voordoet kan een endermologische behandeling worden toegepast.

Naast het behandelen van cellulitis, kan de methode ook worden toegepast ter verbetering van de conditie van de huid.


Wat houdt de endermologie behandeling precies in?

Een endermologische behandeling met het LPG-toestel is een geheel pijnloze behandeling en wordt toegepast tegen cellulitis en om een strakkere huid te bekomen.

Door middel van twee rollers worden vetcellen als het ware 'kapot geknepen', waarbij ook het iets dieper gelegen vet onder de huid wordt behandeld. Na verloop van meerdere behandelingen, gemiddeld 10 tot 20, wordt het effect duidelijk zichtbaar. Dit zal uiteraard te allen tijde na overleg tussen u en de therapeute van Vitala worden vastgesteld. De cliënt(e) kan tevens op elk gewenst moment besluiten de behandeling af te ronden indien hij/zij acht het gewenste resultaat te hebben bereikt.

Endermologie is aangewezen bij

  • Cellulitis, sinaasappelhuid
  • Rijbroek
  • Huidverslapping
  • Voor/na liposuctie
  • Voor een betere verdeling van de vetten
  • Centimeterverlies
  • Ter ondersteuning van een dieet


De endermologie behandeling kan ook preoperatief (bijvoorbeeld alvorens een liposculptuur te ondergaan) of post-operatief worden toegepast (bijvoorbeeld om de huid strakker en mooier te maken en te houden na een chirurgische ingreep alsook voor het behandelen van resterende vetophopingen na een liposculptuur). 


Wat kunt u van de behandeling verwachten?

De endermologie behandeling is een behandelmethode die cellulite letterlijk te lijf gaat; zodoende kunt u verwachten dat een eenmaal behandeld gebied blijvend resultaat oplevert. Wat niet wil zeggen, dat u nooit meer op die plaats cellulite kunt krijgen, maar zowel de huid als het onderliggende weefsel wordt door endermologie geactiveerd, waardoor cellulite in de toekomst bijna geen kans meer krijgt om te ontstaan.

Een uitzondering hierop vormt een forse toename in omvang en gewicht.

 

Risico's en complicaties

Zoals hierboven vermeld, is een endermologische behandeling geen chirurgische behandelmethode. Er zijn aan deze behandeling geen risico's en complicaties verbonden. De behandeling is dus zeer veilig en kan bij vrijwel iedere persoon worden toegepast.

Graag informatie over Endermolift?  Deze techniek maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend, zichtbaar jonger gezicht. 

Promo


Prijs

Eenmalige behandeling (lichaam of gelaat)€ 69,- (40 min)
Een zone na cavitatie€ 49,-
Endermologie volledig lichaam of gelaat€ 89 (50 min)
Endermologie full body & full facelift€ 169 (90 min)
Endermologie met manuele relaxmassage rug en schouders€ 99 (65 min)

 

Abonnementen

10 behandelingen + 1 gratis

20 behandelingen + 3 gratis

(Er is ook een vriendinnen korting van €10,- op uw volgende behandeling of €50 op een abonnement)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x