Endermolift

Endermolift anti-aging - niet agressief ... zeer efficiënt


Endermolift

Endermolift™ anti-aging - niet agressief ... zeer efficiënt


Endermolift™ is een 100 % natuurlijke anti-aging techniek voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Deze techniek maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend, zichtbaar jonger gezicht.

Endermolift™ is de enige techniek die in staat is om de natuurlijke synthese van hyaloronzuur te stimuleren (+ 80%)*.

De Endermolift™ techniek is geschikt voor zowel mannen als vrouwen ...


Endermolift

Om in alle veiligheid het jeugdigheids-potentieel van uw huid te stimuleren en voor een doeltreffende anti-aging behandeling, niet agressief en 100 % natuurlijk. Voor mensen die een oplossing zoeken tussen zachte en niet  agressieve technieken (die niet zonder riscico zijn).

Om de resultaten van een medische ingreep (botox injecties, fillers, peelings, mesotherapie enz.) te verfijnen en de neveneffecten ervan te beperken. Voor een stralend gelaat op elke leeftijd. Om zijn gelaat te onderhouden zoals men zijn lichaam onderhoudt (skin fitness).

De Endermolift™ techniek biedt snel zichtbare resultaten, en zorgt voor een onvermoeid en jeugdiger gezicht, een "coup d'éclat". Een optelsom aan resultaten, sessie na sessie, om rimpels en groeven te verminderen, stevige contouren te hebben, een mooiere teint te bekomen en algemeen de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Lees meer op de website van LPG

PrijsEenmalige behandeling volledig gelaat€ 75,-
Een zone (oogcontour, onderkin, etc ...) 60,-
Abonnementen 10+1, 15+2, 20+3

Promo

Maak een afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x