Gellak

Gellak

Gellak is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. 

Gellak is een hybride nagellak voor iedereen die verzorde nagels aprecieert, welke je draagt als gel.  Gellak biedt je de keuze uit vele fenomenale kleuren, welke zelfs  tot 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels kunnen geven. Het hangt er natuurlijk van af wat men met zijn nagels doet... 

Aanbrengen van Gellak

Gellak brengen wij aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Gellak is gemmakelijk te verwijderen! Gellak wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? Tot 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

Afhalen van Gellak

Net zo revolutionair is de manier waarop Gellak op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Gellak remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats.

GET GELLACKED

Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar BYE-BYE. Voor altijd. HELLO Gellak. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint! 


Nabehandeling gratis binnen 3 dagen na het aanbrengen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x