Microdermabrasie OxyGeneo by Pollogen

Microdermabrasie helpt jou om een kristalheldere huid te bekomen?! Microkristallen exfoliëren de huid op gecontroleerde wijze. Het resultaat van microdermabrasie? Direct een gladder huidoppervlak, een mooie glow en zichtbare vermindering van rimpels, fijne lijntjes, littekentjes en oneffenheden.

MICRODERMABRASIE: de wetenschappelijke feiten op een rijtje

Met behulp van microscopisch kleine kristaldeeltjes verwijdert een microdermabrasie een deel van de bovenste huidlaag. Dit klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het absoluut niet. De kristaldeeltjes zijn namelijk zo klein dat ze alleen het bovenste gedeelte van de huid bewerken. De huid gaat de ‘beschadiging’ nu herstellen door het aanmaken van collageen en elastine, wat zorgt voor een nieuwe, zachte en mooie huid zonder oneffenheden.

Maak een afspraak


Uw Vitala instituut is de exclusieve partner van Pollogen Technologies, de officiële uitvinder, ontwikkelaar en verdeler van het Geneo+ by Pollogen apparaat.

!Dit apparaat is de enige apparaat dat klinisch bewezen en door artsen onderzocht en door het FDA bevestigd en goedgekeurd werd.

Het apparaat combineren we graag bij uw huidverzorgingsmerk Maria Galland

Het enige apparaat dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met het GeneO⁺ apparaat wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid! 

 Het Geneo+ by Pollogen apparaat werkt in 3 fases die in 1 behandeling worden uitgevoerd:

 • OxyGeneo epidermale behandeling
 • TriPollar dermale behandeling
 • Ultrasound transdermale behandeling


Hoe werkt microdermabrasie?

Deze behandeling is een zeer effectieve behandeling die een peeling, dieptereiniging én huidverbetering combineert. Het is een 100% veilige, non-invasive behandeling die prettig aanvoelt en waarbij direct na de behandeling de eerste resulaten zichtbaar zijn.

De behandeling met Oxy Geneo, samen met de natuurlijke  ingrediënten (aangepast aan huidprobleem) geeft een zuivering van de huid. Ook worden rimpels, grove poriën, acné, hyperpigmentaties en littekens minder zichtbaar. Het werkt dus snel met direct resultaat. Na de behandeling heeft u een mooie roze en stralende huid. De behandeling voelt een beetje  tintelend aan.

De huidstructuur wordt verbeterd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Deze behandeling is geschikt voor alle huidsoorten en leeftijden.


Wat doet microdermabrasie voor jou?

Na een microdermabrasie behandeling met het Oxygeneo-toestel van Pollogen voelt uw huid zacht en gezond aan. Fijne rimpels en kraaienpootjes kunnen worden verwijderd; littekens, grote poriën en striemen vervagen.

 • De textuur van uw huid verbetert met elke behandeling zienderogen. Na een 5-tal behandelingen kan een aanzienlijke huid- verjonging opgemerkt worden.
 • De te behandelende zones zijn gelaat, hals, decolleté, handen en de zones op het lichaam met littekens en striemen.
 • De microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Daarna brengen wij een voedend masker op uw gelaat aan.
  Inwerktijd 15'.
 • Deze peeling kan op alle soorten huid toegepast worden. Tijdens het "peelen" worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd.
 • Het resultaat van deze peeling is reeds na één behandeling zicht- en voelbaar. Een regelmatig gebruik van deze peeling bevordert uiteraard het resultaat.

Maak een afspraak


Promo


De vernieuwde huid is vitaler, gezonder en elastischer.

Na een microdermabrasie behandeling met de OxyGeneo wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd.

OxyGeneo is uitermate geschikt voor:

 • de verbetering van de huidconditie,
 • de verwijdering van onzuiverheden op de huid,
 • de vermindering van rimpels, grove poriën, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook op de handen),
 • de aanpak van littekens en striemen.

Kan éénmalig of als kuur uitgevoerd worden. Universele peeling, zowel voor dames als voor heren, en zowel voor de jongere als voor de rijpere huid.

Microdermabrasie OxygeneoMicrodermabrasie Oxygeneo

Prijzen

Geneo+ compleet (microdermabrasie + RF + Ultrasound)
€169
Eenmalige behandeling  microdermabrasie
(Abonnement 5 behandelingen +1 gratis € 495)

€ 99
RF (huidversteviging) in een kuurvorm - per behandeling
€69
RF + Ultrasound
€119
RF + Ultrasound in combinatie met Maria Galland
€189

RF = Radiofrequentie gezichtsbehandeling is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid! 


Maak een afspraak

GOED OM TE WETEN

Overweeg je een microdermabrasie? Dan zijn hier nog wat bruikbare tips:

 • Geef je huid na een behandeling de kans om te herstellen en vermijd het gebruik van scrubs of andere exfoliërende producten. Alleen door je huid met rust te laten, herstelt hij op zijn allermooist.
 • Net als bij veel andere huidverbeterende behandelingen worden resultaten pas echt goed zichtbaar na meerdere behandelingen. Informeer bij je behandelaar hoeveel sessies er nodig zijn voor een optimaal resultaat. Wanneer u een kuur boekt, dan kan u genieten van een voordelig abonnement.
 • Heb je last van actieve acne, huiduitslag, ontstekingen, wratten, rosacea of ben je verbrand? Dan is een microdermabrasie geen goed idee. De behandeling kan je huidproblemen zelfs verergeren.
 • Ook wanneer je een erg gevoelige huid hebt, is een microdermabrasie misschien niet de juiste behandeling voor je. Raadpleeg daarom eerst jouw schoonheidsspecialiste of arts. Deze kan je precies vertellen of de behandeling wel of niet geschikt is voor jouw huid.

Terug naar de behandelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x