Sauna prijs per uur

Privé Sauna per uur

Welkom in onze luxe privé sauna, een waar paradijs in het Leuvense …
Revitaliseer jouw lichaam en geest met onze Luxe Spa Arrangementen!

Bij Vitala leggen onze schoonheidsspecialisten en spa therapeuten u graag in de watten met ontspannende schoonheidsbehandelingen, massages en lichaamsscrubs. Tijdens uw verblijf in onze spa kunt u gebruik maken van de Finse sauna en het wellness-bad, sweet spa (stoombad), infrarood, icefall en kunnen zowel schoonheidsbehandelingen als kappersbehandeling geboekt worden.

100 % PRIVACY: u huurt het hele privé sauna voor u alleen!

De prijzen zijn per verhuring en niet per persoon. Tijdens het weekend  (vanaf vrijdag 15u) , aan feestdagen, tijdens de schoolvakanties (behalve zomervakantie) en 's avonds vanaf 18.00 uur is er een toeslag van € 7.5,- per uur (niet per persoon), op zondagen is dat 10% erbovenop.
Voor elk begonnen uur na 24 uur vragen wij een toeslag van € 50,- per uur/ boeking. U hebt per persoon 2 badhanddoeken en een badjas nodig. Indien u dit niet bij hebt, huurt u bij ons een linnenpakket voor € 9,- per persoon.

 2 uur3 uurextra uur
1 of 2 personen *€ 119,-€ 149,-€ 45,-
3 personen€164,-€ 194,-€ 50,-
4 personen€209,-€ 239,-€ 55,-
extra persoon vanaf 4p.€ 45,-€ 45,-€ 45,-

* Toeslagen : tijdens het weekend (vrijdag 15u), alle feestdagen, de schoolvakanties ( behalve zomervakantie) en 's avonds (voor elke uur na 18.00) is er een toeslag van €5.00 per uur (per reservatie, niet per persoon). Op zondagen is dat 10% erbovenop. Na 22u is het toeslag €20 voor elk begonnen uur.

  • Huur linnenpakket: € 12,- per persoon (saunalaken, badhanddoek & badjas).
  • Huur handdoeken: € 8,- per persoon (saunalaken en badhanddoek).
  • Huur badjas: € 8,- per persoon.
  • Massage rug- en nek of een massage volledig lichaam kan ook als optie bijgeboekt worden

Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee. Tussen 6 en 12 jaar betalen zij 50% bij 2 betalende volwassenen.

Tips:

  • Optimaliseer uw verblijf: neem een upgrade naar een wellness met massage van top tot teen, inclusief een hand-, voet- en hoofdmassage – 75 min. €99 p.p.
  • Sluit de dag af met een heerlijke wasbeurt van jouw haren (inclusief brushing) in ons Kérastase kapsalon. €39

Bekijk ook onze arrangementen

Annuleringen en no shows:

Wij beschikken over een performant reservatiesysteem waardoor u per mail automatisch verschillende herinneringen krijgt voor uw afspraak.

Annuleringsbeleid voor de afspraken voor ons instituut/kapsalon: 

Annuleringen tot 48 uren voor de  geplande afspraak zijn gratis. 

Reserveringen van onze privé sauna worden volledig in rekening genomen, indien men op minder dan 48u annuleert of niet komt opdagen.

No shows ( niet komen zonder verwittiging ) worden altijd 100% aangerekend . Ook bij ziekte of ongeval is het een kleine moeite om ons te verwittigen.

Uw Vitala team                                             


Beschikt u over een BONGO of een andere voucher? Maak uw reservering zonder voucher in te geven en stuur ons een afbeelding (of nummer én activeringscode) van de voucher per mail door. Eens we deze gevalideerd hebben ontvangt u van ons een bevestiging per mail. 

Voor alle reserveringen met BONGO (voor onze privé sauna) geldt vanaf 15 oktober 2022 een supplement van €30 per boeking. Voor rug en nekmassage €10 p.p. en voor volledig lichaamsmassage €15 p.p.
5 redenen waarom de sauna gezond is voor jou?


Ervaar minder stress en meer ontspanning na een saunabezoek

Minder stress ervaren zodat je meer kan ontspannen, dat wil toch iedereen? Een saunabezoek biedt de ideale oplossing! Het is voor bijna iedereen een gezonde en natuurlijke oplossing tegen stress en bevordert ontspanning. Naar een privé sauna gaan heeft ook positieve gevolgen voor de mentale gezondheid en weerbaarheid. Een uurtje in de sauna zitten kan je er snel weer helemaal bovenop helpen en je verlossen van alle stress dat veroorzaakt wordt door het werk. 

Je slaapt veel beter door een bezoek te brengen aan de sauna

Ik hoor je al denken, hoe kan een bezoek aan de privé sauna mijn nachtrust verbeteren? Daar is vrij simpele verklaring voor eigenlijk. De lichamelijke voordelen van een saunabezoek kan je goed vergelijken met een intensieve work-out. Uit onderzoek blijkt dat er tijdens een saunabezoek doorgaans veel endorfines vrijkomen wat zorgt voor een diepere slaap, net zoals dat bij een work-out het geval is. Bijvoorbeeld, een sessie in de sauna van 20 – 30 minuten kan al een positieve invloed hebben op het verbeteren van je slaap. Twijfel niet langer en reserveer nu je saunabezoek bij Vitala!

Privé sauna

De sauna zorgt voor een betere bescherming tegen verkoudheid

De hoge temperaturen in de sauna doen onze eigen lichaamstemperatuur stijgen. Niet veel, misschien 2 graden, maar deze zorgen ervoor dat we meer witte bloedcellen en antistoffen gaan aanmaken. Je kan het al raden, dit heeft een positief effect op het immuunsysteem. Ons immuunsysteem krijgt hierdoor een natuurlijke boost wat ons meer bescherming biedt tegen verschillende soorten ziektes zoals verkoudheid of griep. Heb je vaak last van een verkoudheid? Dan is een saunabezoek bij Vitala de ideale oplossing voor jou!

Minder spierpijn na het sporten

Voor mensen die vaak sporten is dit voordeel zeer belangrijk en toepasselijk. We kennen het allemaal toch? Na het sporten met spierpijn zitten, pijn aan de rug of zure spieren? Dat is voor niemand leuk. Door een uurtje te genieten van de sauna vindt er een versnelde doorstroom plaats van het bloed. Deze versnelde en verbeterde doorstroming zorgt ervoor dat het melkzuur in je spieren sneller wordt afgevoerd. Melkzuur is het zuur die zich na zware work-outs en inspanning ophoopt in de spieren. Het is dat melkzuur dat ervoor zorgt dat je spierpijnen krijgt. Hoe sneller dit melkzuur afgevoerd wordt, hoe beter want de spieren kunnen sneller terug gevoed worden. Ook de aanmaak van endorfines zorgt voor minder spierpijn. 

Gezonder haar en huid door sauna

Doorbloeding is enorm belangrijk als je een gezonde huid en haar wil. Door de warmte in de sauna worden er afvalstoffen afgevoerd en wordt de bloedsomloop geregeld. Dit zal ervoor zorgen dat je huid al sneller zachter zal aanvoelen en ook je haar zal meer stralen. Daarnaast wordt je huid gereinigd. De warmte zorgt ervoor dat de poriën open komen te staan en het vuil in je poriën wordt afgevoerd. Optimaal voor een prachtige huid!

prive sauna met overnachting

Er zijn dus tal van voordelen om af en toe eens in de sauna te duiken, met of zonder partner. Je kan dit doen na een intensieve work-out, maar ook als ontspanning kan je naar de wellness of spa gaan. Waar wacht je nog op? 

Ik wil nu een afspraak maken!

Heb je nog vragen?

Zit je verder nog met specifieke vragen over onze sauna? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, info@vitala.be of 0475 54 44 18.

Kan u niet genoeg krijgen over onze blog artikelen? Lees nu ook wat kost een saunabezoek? en Beauty @ Home.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x