Kérastase hairclinic

Het is tijd voor jouw Kérastase hairclinic

Haaruitval, dunner wordend haar, gevoelige hoofdhuid… 

Kérastase hairclinic

Haaruitval door te breken

Externe factoren en dagelijkse stressfactoren, zoals warmtestyling, omgevingsvervuiling kunnen de haarvezel verzwakken. Het haar breekt af in het midden, waardoor het in het algemeen dunner en zwakker wordt. Zelfs afgebroken groeit het haar nog steeds vanuit de bulbus, maar dagelijkse blootstelling aan externe agressoren kan ook een ontsteking veroorzaken in het haarzakje.

Haaruitval vanaf de haarwortel

Biologische factoren, zoals interne emotionele stress, hormonale veranderingen, externe voedingsgewoonten en milieugebonden lifestylekeuzes beïnvloeden het haar aan de haarwortel. De haarbulbus komt geleidelijk aan los van de hoofdhuid en het haar valt uit in de douche, op het werk of in de wagen.

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Kérastase heeft een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen, waaronder de Kérastase hairclinic

Met het ritueel dat u kiest, verwennen wij u uw haar en hoofdhuid door met subtiele maar grondige bewegingen te masseren, waarbij wij het haar diep behandelen vanaf de wortel tot in de punten. Ontdek in ons kapsalon in Leuven onze Kérastase-rituelen, en maak een afspraak bij Vitala in Leuven!

Kérastase hairclinic

Kérastase Hairclinic

De 3 protocollen voor hoofdhuidverzorging

  • Protocol voor verwijdering van roos

"Helpt bij het verwijderen van droge en vette roosschilfers - Reinigt de hoofdhuid - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere hoofdhuid - Het haar wordt zacht, gewichtloos en stralend ". Kom het ontdekken bij Vitala in Leuven.

  • Protocol voor een gekalmeerde hoofdhuid

Verlicht hoofdhuidongemakken, zoals roodheid, jeuk en tintelingen - Verwijderd onzuiverheden van de hoofdhuid - Verlicht, verfrist en hydrateert de hoofdhuid - Het haar voelt weer vitaal, licht en soepel aan. Kom het ontdekken bij Vitala in Leuven.

  • Protocol tegen haarverlies

Stopt voortijdige veroudering van de haarfollikel - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere kwaliteit van de hoofdhuid - Regenereert het haarmetabolisme - Zorgt voor textuur, voor direct vol haar met volume. Kom het ontdekken bij Vitala in Leuven.

In ons kapsalon kan u ook de Kérastaseproducten voor thuisgebruik aanschaffen.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x