Beauty at Home Office

Telewerk, social distancing en mondmaskers op straat: de coronamaatregelen hebben ons woon- en werkritme 360° omgegooid en houden ons massaal thuis. Voldoende ontspanning en selfcare in je bubbel is dan geen overbodige luxe! Je werkdag, weekend of verjaardag boosten met een flinke dosis beauty en wellness? Schoonheidsspecialiste of kapper aan huis? Enkele kliks en je hebt al een afspraak. Veilig genieten van jouw behandeling, uitgevoerd door een gecertifieerde therapeut(e)!

Beauty at Home Office

Met een wereld in quarantaine, staan je schoonheidsrituelen op een laag pitje. Toch is het belangrijk om jezelf af en toe te trakteren op een ontspannende gelaatsverzorging, manicure of massage! Thuiswerk doorbreken met een relaxerend beautymomentje? Of wil je als bedrijf je werknemers motiveren met een spa behandeling aan huis?

Vitala maakt met Beauty at Home Office je werkdag productiever en je mindset gelukkiger. Een momentje pure me-time om naar uit te kijken!”

Vergeet files of afspraken buiten de deur: thuiswerk is het nieuwe normaal en vergaderen gebeurt vlot online. Pauzeren doe je op je eigen, flexibel tempo! Een massage inplannen tussen verschillende zoom- en skypesessies? Of wil je als werkgever de productiviteit van je team boosten met een welverdiende beautybreak? Vitala drukt de pauzeknop stevig in en tovert je home office om tot een relaxing wellnessoord.


Beauty at Home Office

Beauty at Home Office

Beauty at Home Office

Beauty at Home Office

Beauty at Home Office

Beauty at Home Office


Vitala Beauty at Home Office, beauty & wellness in het comfort van je eigen woning

Met ruim 20 jaar ervaring in de beautybranche en 8 deskundige schoonheidsspecialistes, is schoonheidsinstituut Vitala een gevestigde waarde in Leuven. Om je te verzekeren van een ontspannende en correcte behandeling bij jou thuis, zetten we nog een paar praktische zaken op een rijtje.

>> Tarieven | Voor onze behandelingen aan huis gelden dezelfde tarieven zoals vermeld op onze website. Daarbovenop rekenen we een verplaatsingsvergoeding aan van 1,5 euro per kilometer op ons traject van en naar de klant.

>> Bereikbaarheid | Als schoonheidsinstituut van Leuvense bodem starten we ons beauty at home aanbod voorlopig lokaal. Een schoonheidsspecialiste aan huis? Vitala werkt binnen een straal van 10 km rond Leuven!

>> Veiligheid | Ook in je vertrouwde woonkamer of home office gaat Vitala voor een safety first aanpak en leven we de veiligheids-, verzekerings- en hygiënemaatregelen strikt na.    

>> Topproducten | Een effectieve behandeling start met producten van de hoogste kwaliteit. Vitala werkt uitsluitend met topproducten die we ook aanbieden aan huis, mooi verpakt en 100% afgestemd op je huid- of haartype. Een luxe cadeau voor jezelf!

Wellness & beauty aan huis in Leuven? Bel +32 475 54 44 18, mail naar info@vitala.be of boek je Beauty at Home Office afspraak. Tot binnenkort!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x