Ons verhaal

"Met het Beauty at Home concept willen we heel graag je werkdag productiever en je mindset gelukkiger maken. Een momentje pure me-time om naar uit te kijken! We zijn blij om ons verhaal met jullie te kunnen delen en heten jullie van harte welkom!" Svetlana & Jürgen

Ons verhaal

Beauty at Home concept is in mei 2020 opgericht door Svetlana Jokic en Jürgen Everaerts. 

Lees hieronder ons verhaal.

Geïnspireerd door de Lockdown die iedereen van thuis uit verplichte te werken en naar aanleiding van vele vragen van de reeds bestaande klanten om de schoonheidsverzorging bij hun thuis te laten doorgaan, alsook onze drive om aan de algemene welzijn van de maatschappij te willen bijdragen, besloten we via een naadloos boekingsplatform schoonheid en kappersafspraken aan huis te bieden. 

Veilig genieten van jouw behandeling, uitgevoerd door een gecertifieerde therapeut(e)!


Jürgen helpt met de allernieuwste technologie die nodig is om het bedrijf kracht bij te zetten, terwijl Svetlana zich bezig houdt met het rekruteren en opleiden van de beste schoonheidstherapeuten en het aangaan van partnerschappen met toonaangevende haar en huid- verzorgingsmerken en contacten leggen met de reclamebureaus.

Het concept is binnen de kortste tijd een succes aan het worden en vertrouwt op drukbezette vrouwen/ mannen in de regio. Het heeft veel artsen, advocaten en bekende mensen gewonnen die de kwaliteit van de toegewijde therapeuten en het klantenservice hoogprijzen.

Het doel is een sterke familieband, die zich niet alleen uitstrekt over het hele basis (Instituut Vitala in Heverlee) maar ook op termijn over een hele netwerk van therapeuten die genieten van de levensveranderende voordelen van freelance werk.

Met sociale media en hectische levensstijl is de behoefte aan handige schoonheidsbehandelingen nog nooit zo groot geweest en
Beauty at Home  biedt een naadloze oplossing voor schoonheidsbehoud, met, op aanvraag luxe behandelingen tegen concurrerende prijzen.

Ons verhaal


Praktische info

Beauty at Home, beauty & wellness in het comfort van je eigen woning

Met ruim 22 jaar ervaring in de beautybranche zijn we jouw perfecte partners om je te verzekeren van een ontspannende en correcte behandeling bij jou thuis. Hier zetten we nog een paar praktische zaken op een rijtje:

>> Tarieven | Voor onze behandelingen aan huis gelden dezelfde tarieven zoals vermeld op de prijslijsten van onze therapeuten. Daarbovenop rekenen we een verplaatsingsvergoeding aan van 1,5 euro per kilometer op ons traject van en naar de klant.

>> Bereikbaarheid | Als schoonheidsinstituut van Leuvense bodem starten we ons beauty at home aanbod voorlopig lokaal. Een schoonheidsspecialiste aan huis? Vitala werkt binnen een straal van 10 km rond Leuven!

>> Veiligheid | Ook in je vertrouwde woonkamer of home office gaat Vitala voor een safety first aanpak en leven we de veiligheids-, verzekerings- en hygiënemaatregelen strikt na.    

>> Topproducten | Een effectieve behandeling start met producten van de hoogste kwaliteit. Vitala werkt uitsluitend met topproducten die we ook aanbieden aan huis, mooi verpakt en 100% afgestemd op je huid- of haartype. Een luxe cadeau voor jezelf!

Wellness & beauty aan huis in Leuven? Bel +32 475 54 44 18, mail naar info@vitala.be of boek je Beauty at Home afspraak.

We zijn blij om ons verhaal met jullie te kunnen delen en heten jullie van harte welkom.  Tot binnenkort!

De 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x