Huidanalyse

Huidanalyse bij Vitala: we gebruiken een apparaat dat nauwkeurige wetenschappelijke metingen uitvoert en uw huidconditie in kaart brengt. Deze metingen gaan 10.000 keer verder dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen en geven nauwkeurige informatie over vochttekort, gevoeligheid, pigmentvlekken, rimpels, huidverlichting en talgafscheiding.

Huidanalyse: eerst meten, dan het juiste doen ...!

Ieder mens heeft een andere huid. Daarom kan een behandeling niet voor iedereen dezelfde zijn, maar men bekomt het beste resultaat als men de behandeling individueel op de noden van ieder specifiek huidtype en op basis van de resultaten van de huidanalyse afstemt. 

Wij starten uw behandeling telkens met een huidanalyse. Hierbij maken wij gebruik van een toestel dat precieze wetenschappelijke metingen uitvoert waardoor we uw huidconditie in kaart kunnen brengen. Deze metingen gaan 10.000 keer verder dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen en geven precieze informatie over vochttekort, gevoeligheid, pigmentvlekken, rimpels, huidreliëf en talgafscheiding.

Huidanalyse

Prijzen huidanalyse

(Duur: ongeveer 15 minuten)

€ 20,- (gratis bij een gelaatsverzorging)
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x